بازداشت رویا ثابت، شهروند بهایی ساکن امارات در شیراز

ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را که برای دیدار و مراقبت از پدر و مادرش به شیراز سفر کرده بود، دستگیر کردند. از وضعیت و محل نگه داری این شهروند بهایی هیچ اطلاعی در دست نیست.

ماموران اطلاعات سپاه در شیراز، یک شهروند بهایی ساکن امارات به نام «رویا ثابت» را که برای دیدار و مراقبت از پدر و مادرش به شیراز سفر کرده بود، دستگیر کردند.

از وضعیت و محل نگه داری این شهروند بهایی هیچ اطلاعی در دست نیست.

یک فرد مطلع در این مورد به ایران وایر گفت: «رویا ساکن امارات است. او در ۱۴دی برای پرستاری از پدر و مادر بیمار و سالمند خود به ایران سفر کرد. مادرش اخیرا از تخت خواب افتاده و مهره سوم کمرش شکسته و در بیمارستان بستری شده است. پدر و مادرش هر دو به آلزایمر مبتلا هستند.»

این فرد در ادامه گفت که دو روز قبل از مراجعت رویا به امارات، روز سه شنبه 3 بهمن هشت مامور (هفت مرد و یک زن) که ابتدا خود را ماموران شهرداری معرفی کرده بعد ماموران سازمان اطلاعات سپاه معرفی می‌کنند، با حکم بازرسی به منزل ایرج ثابت، پدر رویا وارد شده و شروع به تفتیش محل و بازجویی از اعضای خانواده (فلورا، مهرداد و رویا) در حضور پدر و مادر بیمارشان می‌کنند.

ماموران بدون داشتن حکم به منزل مهرداد و فلورا ثابت رفته و منزل ایشان را هم بازرسی می‌کنند.

بنا به گفته‌ی این فرد، ماموران اطلاعات سپاه از ساعت ۱۲ ظهر تا ۸ شب در منزل ایرج افشار بوده و در پایان، موبایل‌های حاضرین همچنین کلیه مدارک رویا را که مشتمل بر پاسپورت، بلیط هواپیما، گواهینامه رانندگی امارات، کارت هویت امارات و …بودند، ضبط کرده و به رویا اعلام می‌کنند که او ممنوع الخروج است و منتظر احضاریه دادسرای انقلاب شیراز باشد.

رویا ثابت پس از چند مرتبه احضار به اطلاعات سپاه، در آخرین احضار خود در روز ۲۶بهمن۱۴۰۲ بازداشت شد.

هیچ اطلاعی از محل نگه داری و اتهام او وجود ندارد.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازدید سلطنتی و خانم مدیر خارجی در همدان؛ درباره مدارس آلیانس

یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسه‌ای یهودی در همدان بازدید می‌کند. از اینکه می‌بیند همه‌جا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. به‌علاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچه‌های دانش‌آموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه این‌ها گذشته، می‌بیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. با‌این‌حال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی می‌کند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021