گزارش نرگس محمدی از وضعیت ثمین احسانی شهروند بهایی زندانی

«نرگس محمدی»، فعال حقوق‌بشر زندانی در زندان اوین، شامگاه سه‌شنبه ۵اردیبهشت۱۴۰۲ در حساب کاربری اینستاگرام خود گزارشی از وضعیت مادران زندانی از جمله «ثمین احسانی»، شهروند بهایی منتشر کرده است.

«نرگس محمدی»، فعال حقوق‌بشر زندانی در زندان اوین، شامگاه سه‌شنبه ۵اردیبهشت۱۴۰۲ در حساب کاربری اینستاگرام خود گزارشی از وضعیت مادران زندانی از جمله «ثمین احسانی»، شهروند بهایی منتشر کرده است.

به گفته خانم محمدی، در حال حاضر ملاقات مادران و کودکان در بند زنان زندان اوین لغو شده و ثمین احسانی امکان ملاقات با دختر ۵ ساله خود را از دست داده است.

در گزارش خانم محمدی آمده است: «در قوه قضاییه نه فقط عدالت و استقلال، بلکه ذره ای انسانیت هم وجود ندارد. ملاقات حضوری در بند زنان، ماهی یک بار است. ملاقات مادران و کودکان هم دیگر لغو شده است.»

این فعال حقو‌ق‌بشر نوشته که ملاقات‌های ثمین احسانی، مادر ۳۶ ساله بهایی زندانی با دختر ۵ ساله‌اش، «دردناک ترین روز ملاقات بند زنان» است.

جدا شدن نینا از مادر با هق‌هق گریه و بی‌تابی، گاه با قلاب کردن دستان کوچکش دور گردن مادر و گاه با چنگ زدن به دستگیره‌ها و درهای زندان همراه است.»

خانم محمدی در بخش دیگری از این یادداشت نوشته است «با خودم فکر می کنم مگر می‌شود انسانی چنین لحظه‌ای را شاهد باشد و تداوم بخشد و سراغ کودک خود هم برود؟ بارها دیده‌ام که لحظه خداحافظی مادر و دختر کوچک، هم‌بندی‌هایم گوشه‌و‌کنار اشک می‌ریزند.»

این فعال حقوق‌بشر زندانی خود سال‌هاست که از دیدار فرزندانش محروم شده و بر اساس ویدیویی که فرزندانش در روز تولد خانم محمدی منتشر کرده‌اند، بیش از یک‌ سال است که صدای آن‌ها را نیز نشنیده است.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

این درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمی‌شود؛ اقلیت‌های دینی در سینما

معمولاً در ایران از پیروان ادیان دیگر، به جز اسلام، به عنوان «اقلیت‌های دینی» یاد می‌شود شامل ایرانیان ارمنی، مسیحی، یهودی، زرتشتی، بهایی، آشوری و نوکیشان. اما آیا استفاده از چنین عبارتی برگرفته از گفتمان مسلط و برتری‌جویانه حکومت اسلامی در ایران نیست و باعث به حاشیه راندن بخشی از هم‌وطنان ما نمی‌شود؟

اخبار

تئاتر همزیستی مسالمت‌آمیز؛ نقش نمایندگی اقلیت مذهبی در مجلس برای رفع تبعیض

این روزها که بحث حجاب و تبعیض داغ است، اقلیت‌های ایرانی تبعیض مضاعفی را تجربه می‌کنند. آن‌ها باید به قاعده‌ای به نام حجاب تن بدهند که اصولا باوری به آن ندارند و از طرفی دیگر، امکانی برای رسیدن به حقوق‌شان از مسیرهای قانونی مثل نمایندگی مجلس شورا پیش‌رو ندارند. به جز این‌ها،‌ اگر چنان‌که این‌ روزها شاهدش هستیم، در حین دستگیری آسیبی ببینند، «دیه‌» آن‌طور که باید شامل‌شان نمی‌شود و امکان احقاق حق برای آن‌ها وجود دارد.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021