پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
«نرگس محمدی»، فعال حقوقبشر زندانی در زندان اوین، شامگاه سهشنبه ۵اردیبهشت۱۴۰۲ در حساب کاربری اینستاگرام خود گزارشی از وضعیت مادران زندانی از جمله «ثمین احسانی»، شهروند بهایی منتشر کرده است.
به گفته خانم محمدی، در حال حاضر ملاقات مادران و کودکان در بند زنان زندان اوین لغو شده و ثمین احسانی امکان ملاقات با دختر ۵ ساله خود را از دست داده است.
در گزارش خانم محمدی آمده است: «در قوه قضاییه نه فقط عدالت و استقلال، بلکه ذره ای انسانیت هم وجود ندارد. ملاقات حضوری در بند زنان، ماهی یک بار است. ملاقات مادران و کودکان هم دیگر لغو شده است.»
این فعال حقوقبشر نوشته که ملاقاتهای ثمین احسانی، مادر ۳۶ ساله بهایی زندانی با دختر ۵ سالهاش، «دردناک ترین روز ملاقات بند زنان» است.
جدا شدن نینا از مادر با هقهق گریه و بیتابی، گاه با قلاب کردن دستان کوچکش دور گردن مادر و گاه با چنگ زدن به دستگیرهها و درهای زندان همراه است.»
خانم محمدی در بخش دیگری از این یادداشت نوشته است «با خودم فکر می کنم مگر میشود انسانی چنین لحظهای را شاهد باشد و تداوم بخشد و سراغ کودک خود هم برود؟ بارها دیدهام که لحظه خداحافظی مادر و دختر کوچک، همبندیهایم گوشهوکنار اشک میریزند.»
این فعال حقوقبشر زندانی خود سالهاست که از دیدار فرزندانش محروم شده و بر اساس ویدیویی که فرزندانش در روز تولد خانم محمدی منتشر کردهاند، بیش از یک سال است که صدای آنها را نیز نشنیده است.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.