نوشین مصباح، شهروند بهایی جهت اجرای حکم به زندان رفت

بنا به گزارش رسیده به ایران‌وایر، نوشین مصباح شهروند بهایی ساکن مشهد بعد از ظهر روز دوشنبه ۲۳بهمن۱۴۰۲ خود را جهت اجرای حکم به زندان وکیل آباد مشهد معرفی کرد. این شهروند بهایی به اتهام عضویت در گروه یا جمعیت به قصد بر هم زدن امنیت کشور به یک سال زندان محکوم است.

بنا به گزارش رسیده به ایران‌وایر، نوشین مصباح شهروند بهایی ساکن مشهد بعد از ظهر روز دوشنبه ۲۳بهمن۱۴۰۲ خود را جهت اجرای حکم به زندان وکیل آباد مشهد معرفی کرد.

این شهروند بهایی به اتهام عضویت در گروه یا جمعیت به قصد بر هم زدن امنیت کشور به یک سال زندان محکوم است.

جلسه دادگاه خانم مصباح در شعبه یک دادگاه انقلاب مشهد به ریاست قاضی منصوری در آبان ماه سال جاری تشکیل شد. ریاست دادگاه وکالت وکیل متهم را نپذیرفت و دادگاه بدون حضور وکیل و متهم برگزار شد.

طبق رای دادگاه بدوی، نوشین مصباح به اتهام عضویت در گروه به قصد برهم زدن امنیت کشور به سه سال و بابت اتهام تبلیغ علیه نظام به هشت ماه زندان محکوم شد.

شعبه ۳۷ تجدید نظر خراسان رضوی اتهام «تبلیغ علیه نظام» را فاقد مدرک و سند قابل توجه دانسته و با حاکمیت اصل برائت، نوشین مصباح را یک سال حبس قطعی محکوم کرد.

دادگاه بدوی، آموزش مهارت‌های زندگی از قبیل سوادآموزی و رعایت اصول بهداشت به کودکان روستاهای کم برخوردار در خراسان را مصداق صدور حکم عنوان است.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021