بلاتکلیفی پنج شهروند بهایی در بند ۲۰۹ زندان اوین

بر اساس اطلاع ایران‌وایر، پنج نفر از شش شهروند بهایی که ۲۲ مرداد امسال بازداشت شدند، همچنان در بند ۲۰۹ زندان اوین و در بلاتکلیفی به سر می‌برند. روز ۲۲ مرداد امسال وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه‌ای از بازداشت شهروندان بهایی داروخانه‌دار و ارتباط آن‌ها با پولشویی و قاچاق دارو خبر داد.

بر اساس اطلاع ایران‌وایر، پنج نفر از  شش شهروند بهایی که ۲۲ مرداد امسال بازداشت شدند، همچنان در بند ۲۰۹ زندان اوین و در بلاتکلیفی به سر می‌برند.

روز ۲۲ مرداد امسال وزارت اطلاعات با انتشار بیانیه‌ای از بازداشت شهروندان بهایی داروخانه‌دار و ارتباط آن‌ها با پولشویی و قاچاق دارو خبر داد.

بر اساس اطلاع ایران وایر، سینا ایقانیان، افشین طبیانیان، اشکان طبیانیان، اردلان طبیانیان، افسانه طبیانیان و فریبرز خانجانی  شش شهروند بهایی بازداشت شده هستند که  که در مجموع اداره ۱۷ داروخانه را به عهده داشته‌اند اتهامات مذکور را رد کرده‌اند.

منابع نزدیک به این افراد به ایران وایر گفته‌اند با وجود تبلیغات گسترده در رابطه با بازداشت این افراد اما وزارت اطلاعات هیچ مدرکی مبنی بر ادعاهایی که علیه این شهروندان مطرح کرده، ارائه نداده است.

 در حال حاضر داروخانه‌های شهروندان بازداشت‌‌شده که برخی از آن‌ها با یکدیگر نسبت خانوادگی دارند، پلمپ شده‌اند.

به گفته منابع نزدیک به این افراد پلمپ داروخانه‌ها منجر به بیکاری صدها شهروند شده که برای این داروخانه‌ها کار می‌کردند. منابع ایران وایر می‌گویند اموال دیگر این شهروندان نیز  توقیف شده است.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021