پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
بر اساس اطلاعات رسیده به «ایرانوایر» صبح روز چهارشنبه ۳۱خرداد۱۴۰۲، ماموران زندان اوین، «حامی بهادری» را پیش از وصل شدن تلفنهای زندان، بدون اطلاع وکیل و خانواده به شعبه ۱۵دادگاه انقلاب تهران منتقل کرده و جلسه دادگاه را به ریاست قاضی «صلواتی» برگزار کردند.
بلافاصله پس از پایان محاکمه، قاضی حکم را به متهم ابلاغ کرد. بر اساس رای صادره، حامی بهادری به اتهام اجتماع و تبانی به پنج سال حبس، تبلیغ علیه نظام تحت پوشش تبلیغ بهاییت به یک سال حبس و مجموعا به شش سال حبس تعزیری و مجازات تکمیلی دو سال ممنوعیت خروج از کشور محکوم شد.
همچنین قاضی صلواتی به مصادره کلیه اموال توقیف شده از حامی بهادری و همسرش مانند آی مک، لپ تاب، دوربین عکاسی و سه عدد لنز، هارد، مودم اینترنت و طلا رای داد.
لازم به ذکر است در جلسه قبلی دادگاه، صلواتی لیست لوازم شخصی همسر آقای بهادری را به بهانه اینکه میخواهد آنها را پس بدهد گرفته، ولی در دادگاه روز چهارشنبه، حکم مصادره کلیه اموال توقیف شده را صادر میکند.
پس از پایان جلسه دادگاه، قاضی صلواتی با تودیع قرار وثیقه موافقت نکرد و مستقیما دستور به اجرای حکم داد.
حامی بهادری، شهروند ۲۶ ساله بهایی در تاریخ ۳۰مهر۱۴۰۱ توسط ماموران امنیتی در منزل شخصی خود در تهران بازداشت شد. او هشت ماه است که بلاتکلیف در بازداشت بهسر میبرد.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.