محکومیت سیزده شهروند بهایی به چهل سال و هفت ماه حبس تعزیری

شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر کرج، بدون اطلاع و حضور وکلا و متهمین، حکم بدوی سیزده شهروند بهایی ساکن کرج را عینا تایید کرد و این شهروندان بهایی را مجموعا به ۴۰ سال و ۷ ماه حبس تعزیری و مجازات‌های تکمیلی محکوم کرد.

شعبه ۱۲ دادگاه تجدیدنظر کرج، بدون اطلاع و حضور وکلا و متهمین، حکم بدوی سیزده شهروند بهایی ساکن کرج را عینا تایید کرد و این شهروندان بهایی را مجموعا به ۴۰ سال و ۷ ماه حبس تعزیری و مجازات‌های تکمیلی محکوم کرد.

براساس اعلام دادگاه که در ۲۵خرداد برگزار شده، به متهمان ۱۰ روز برای معرفی خود جهت اجرای حکم مهلت داده شده است.

احکام سیزده شهروند بهایی که در پرونده موسوم به آموزش کودکان محکوم شده‌اند، عبارت است از: «عفیف نعیمی به هفت سال، کامیار حبیبی و سامان استوار هرکدام به پنج سال حبس تعزیری، سابین یزدانی، رامله تیرگرنژاد و الهام شارقی هرکدام به سه سال حبس تعزیری، نکیسا صادقی، شهرزاد مستوری، صدف شیخ‌زاده، بیتا ممتازی، مهسا تیرگر بهنمیری، صهبا ادیانی و نگین رضایی هر کدام به دو سال و یک ماه حبس تعزیری» محکوم شده‌اند.

همچنین کلیه متهمان دارای مجازات‌های تکمیلی جزای نقدی، ممنوعیت اقامت در استان البرز، محرومیت از حقوق اجتماعی و ممنوعیت خروج کشور هستند.

از جمله اتهامات این شهروندان بهایی، می‌توان به فعالیت آموزشی و تبلیغی علیه شرع اسلام، تشکیل دسته یا جمعیت به‌قصد برهم زدن امنیت کشور و شرکت در تشکیل گروه و اداره اشخاص به‌قصد بر هم زدن امنیت کشور از طریق اقدام به ترویج بهاییت در اطفال، کودکان و نوجوانان، اشاره کرد.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

محکومیت ۳ نوکیش مسیحی به بیش از ۴۱ سال حبس

محکومیت «مهران شاملوئی»، «عباس سوری» و «نرگس نصری»، نوکیشان مسیحی ساکن تهران، توسط شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران عینا تایید شد.

روز یکشنبه ۷اردیبهشت۱۴۰۴، «علی شریف‌زاده اردکانی»، وکیل دادگستری، در حساب کاربری شبکه اجتماعی «ایکس» خود نوشت حکم ۱۰ سال و هشت ماه محکومیت مهران شاملوئی، در شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران تایید شده است.

اخبار

۲۵ شهروند بهایی در زندان؛ جرم: برگزاری کلاس درس، ساخت مدرسه و…

شورای اتحادیه اروپا، ۲۵فروردین۱۴۰۴، دو نهاد و پنج فرد مرتبط با دستگاه قضایی ایران را به‌دلیل نقض حقوق‌بشر، به‌خصوص آزار و سرکوب شهروندان بهایی تحریم کرد. «عباسعلی حوزان»، قاضی شعبه ۳۶ تجدیدنظر استان تهران، «مهدی نعمتی»، رییس حفاظت و اطلاعات زندان استان فارس، «کامران زارع»، قاضی دادگاه تجدیدنظر استان فارس، سید «محمود ساداتی»، قاضی دادگاه انقلاب شیراز و «محمد خسروانی»، دادستان ویژه دادگاه شیراز، اسامی افراد تحریم شده هستند. همچنین «زندان مرکزی شیراز» و «شعبه اول دادگاه انقلاب شیراز»، در فهرست تحریم اتحادیه اروپا قرار دارند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021