دستگیری هوشیدر زارعی، جودوکار سرشناس شیراز و شهروند بهایی

طبق اطلاع «ایران‌وایر»، ساعت یک بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰اردیبهشت۱۴۰۲، «هوشیدر زارعی»، قهرمان سابق و مربی سرشناس جودو فارس، هنگامی‌که در حال تردد به سمت محل کار خود بود، توسط ۳۰ مامور لباس شخصی و چندین اتومبیل با شیشه‌های دودی متوقف شد و ماموران بدون هیچ توضیحی او را بازداشت کردند.

طبق اطلاع «ایران‌وایر»، ساعت یک بعد از ظهر روز یکشنبه ۱۰اردیبهشت۱۴۰۲، «هوشیدر زارعی»، قهرمان سابق و مربی سرشناس جودو فارس، هنگامی‌که در حال تردد به سمت محل کار خود بود، توسط ۳۰ مامور لباس شخصی و چندین اتومبیل با شیشه‌های دودی متوقف شد و ماموران بدون هیچ توضیحی او را بازداشت کردند.

ماموران همراه این ورزشکارسرشناس به منزل او رفته و شروع به بازرسی محل کردند.

پس از پایان تفتیش منزل و ضبط دو گوشی همراه، آی‌پد، قاب عکس، لپ‌تاپ و شماری از کتاب‌ها، آقای زارعی را هم سوار یکی از ماشین‌ها کرده و محل را ترک کردند.

همان روز، هوشیدر با منزل تماس گرفته و به خانواده خود اطلاع داده است که در اداره اطلاعات شیراز موسوم به «پلاک صد» است.

علاوه‌بر وسایل شخصی هوشیدر زارعی، یک گوشی و لپ‌تاپ متعلق به دختر ۱۲ ساله‌ او که برای پروژه‌های درسی و مدرسه از آن استفاده می‌کرده است نیز توسط ماموران ضبط شده است.

روز دوشنبه ۱۱اردیبهشت۱۴۰۲، خانواده آقای زارعی به مراجع مختلف قضایی مراجعه کردند و متوجه شدند پرونده‌ هوشیدر زیر دست بازپرس «خسروانی» است.

بر اساس آنچه ایران‌وایر مطلع شده، پس از مراجعه به خسروانی، او از پاسخ‌دهی امتناع کرده و گفته است که «اگر به شما اتهام را بگوییم شما در اینترنت و تلویزیون‌های خارجی اعلام می‌کنید به‌همین دلیل اتهام را به شما نمی‌گوییم.»

هوشیدر زارعی، نایب‌قهرمانی کشور و مربیگری تیم‌های جوانان و بزرگسالان فارس را درکارنامه ورزشی خود دارد

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

از تفتیش خانه‌ و بازداشت تا مصادره اموال؛ بهاییان در مهر۱۴۰۴

جامعه بهایی ایران در ماه مهر با شدید‌ترین برخورد‌های قضایی و امنیتی در سال ۱۴۰۴ مواجه بود. فشار و آزار بر شهروندان بهایی در حالی صورت گرفت که دبیر کل سازمان ملل متحد، آنتونیو گوترش در تازه‌ترین گزارش خود، آزار و سرکوب بهاییان در ایران را در زمره جدی‌ترین نگرانی‌های حقوق بشری جهان قرار داده است. ده‌ها تن از پیروان آیین بهایی در این ماه بازداشت، محاکمه یا به زندان محکوم شدند.

اخبار

خال‌کوبی‌ات را نسوزانی، پرونده جدید برایت باز می‌کنیم؛ فشار بر نوکیشان مسیحی

«ایران‌وایر» به اطلاعات و اسنادی دست یافته که نشان می‌دهد که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، دست‌کم ۵ نوکیش مسیحی در ورامین را با اتهاماتی از جمله «فعالیت آموزشی و تبلیغی انحرافی، مغیر و مخل شرع اسلام»، «تبلیغ علیه نظام از طریق ارایه محتویات ضدنظام به نفع سازمان‌های تبشیری صهیونیستی» و «تشکیل کلیسای خانگی» به زندان‌های طولانی‌مدت از ۷ سال‌ونیم تا ۹ سال محکوم کرده است. بر اساس اسنادی که به رویت ما رسیده، شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران نیز این احکام سنگین را که توسط دادگاه انقلاب ورامین صادر شده بوده، عینا تایید کرده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021