قاضی صلواتی زمان دادگاه حامی بهادری را چهار ماه بعد اعلام کرد

قاضی صلواتی، تاریخ برگزاری دادگاه حامی بهادری، زندانی بهایی را به ۳۰ خرداد سال آینده موکول کرد. این اقدام توسط قاضی در حالی صورت گرفته که حامی بهادری ۱۴۲ روز است به طور بلاتکلیف در بازداشت موقت نگه داشته است.

قاضی صلواتی، تاریخ برگزاری دادگاه حامی بهادری، زندانی بهایی را به  ۳۰ خرداد سال آینده موکول کرد. این اقدام توسط قاضی در حالی صورت گرفته که حامی بهادری ۱۴۲ روز است به طور بلاتکلیف در بازداشت موقت نگه داشته است.

با وجود درخواست‌های مکرر، قاضی پرونده به دلیل بهایی بودن متهم با آزادی او به قید وثیقه تا زمان دادگاه موافقت نکرد. بدین ترتیب با احتساب مدت زمان  سپری شده در بازداشت تا تاریخ جلسه دادگاه، حامی بهادری ۹ ماه در زندان بلاتکلیف نگه داشته می‌شود.

حامی بهادری، شهروند ۲۶ ساله بهایی در ابتدای بازداشت در زندان اوین به بیماری کرونا مبتلا شد که به دلیل عدم دسترسی به دارو و سرمای هوای سلول دچار بیماری ریوی و سینوزیتی شده و احتیاج به درمان فوری دارد ولی با مرخصی درمانی او هم موافقت نشده است.

این جوان محروم از تحصیل بهایی با اتهامات «اجتماع و تبانی برای ارتکاب جرم بر ضد امنیت کشور»، «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی»، «فعالیت تبلیغی به نفع دیانت بهایی» رو به رو است.

قابل ذکر است در ۱۴ اسفند ماه اولین جلسه دادگاه حامی بهادری در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی صلواتی برگزار شد. در این جلسه، قاضی به حامی بهادری گفت که اجازه دارد برای خودش وکیل بگیرد و وکیل تعیینی با مراجعه به دادگاه می‌تواند تاریخ جلسه بعدی دادگاه را مشخص کند.

وکیل آقای بهادری تا کنون دسترسی به پرونده موکلش نداشته و پس از مراجعه به دادگاه، تاریخ جلسه رسیدگی به پرونده موکلش را به او بدون هیچ دلیل موجه چهار ماه بعد اعلام کردند.

حامی بهادری در ۳۰ مهر ۱۴۰۱ در منزل شخصی خود در تهران توسط ماموران امنیتی بازداشت شد و پس از ۸۰ روز از زندان اوین به زندان فشافویه منتقل شد.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

از بوداپست تا فلسطین؛ خاطرات سرهنگ ایرانی بهایی از جنگ جهانی دوم

در صبح روز‍۱سپتامبر۱۹۳۹ واقعه‌ای که سال‌ها بود جهانیان بیم آن را داشتند آغاز شد. آلمان نازی با حمله به خاک لهستان زنگ جنگ جهانی دوم را به صدا درآورد تا جهان وارد یکی از بزرگ‌ترین فجایع تاریخ بشر شود. ایران در این جنگ اعلام بی‌طرفی کرد و تنها دو سال بعد بود که به اشغال شوروی و بریتانیا تا درآمد تا تاریخ کشورمان دستخوش تغییر شود؛ اما برای آن اندک ایرانیانی که در لحظه آغاز جنگ در اروپا بودند، جنگ پیش از این‌ها آغازشده بود.

اخبار

سه شهروند بهایی در اصفهان برای اجرای حکم به زندان منتقل شدند

سه شهروند بهایی به نام‌های «حمید منزوی»، «ارشیا روحانی» و «آرش نبوی» روز دوشنبه ۱۵اردیبهشت۱۴۰۴ برای اجرای حکم به زندان دستگرد اصفهان منتقل شدند. شعبه ۳۷ دادگاه تجدیدنظر استان اصفهان هر کدام از این سه شهروند مذکور را به دو سال زندان، پرداخت ۲۴ میلیون تومان جریمه نقدی، دو سال ممنوعیت خروج از کشور و ممنوعیت فعالیت در فضای مجازی محکوم کرد.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021