پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
حالا پس از گذشت شش سال، بازپرس پرونده این بهاییان بار دیگر اعلام جرم کرده و پرونده را به شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز ارجاع داده است.
اتهامات مطرحشده علیه این شهروندان، «تبلیغ علیه نظام، عضویت در گروه مخالف نظام، تشکیل گروه مخالف نظام و ارتباط با دول متخاصم» اعلام شده است، اتهاماتی که جمهوری اسلامی همواره متوجه شهروندان بهایی در ایران میکند.
جامعه جهانی بهایی بارها تاکید کرده است اتهامهای امنیتی که علیه شهروندان بهایی در ایران مطرح میشود، کاملاً «بیاساس» است و تنها دلیل بازداشت بهاییان توسط نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی اعتقادات و فعالیتهای مذهبی آنان است.
اسامی این ۲۶ شهروند بهایی که اغلب شیرازیاند عبارتند از: پریسا روحیزادگان، اسماعیل روستا، بهاره نوروزی، بهنام عزیزپور، ثمره آشنایی، رامین شیروانی، رضوان یزدانی، سروش ایقانی صغادی، سعید حسنی، شادی صادق اقدم، شمیم اخلاقی، صهبا فرح بخش، صهبا مصلحی، عهدیه عنایتی، فربد شادمان، فرزاد شادمان، لالا صالحی، مژگان غلامپور سعدی، مرجان غلامپور، مریم اسلامی مهدیآبادی، مهیار سفیدی میاندوآب، نبیل تهذیب، نسیم کاشانینژاد، نوشین زنهاری، ورقا کاویانی و یکتا فهندژ سعدی.
جلسه دادگاه این شهروندان در حالی برگزار میشود که بنا به بیانیه اخیر جامعه جهانی بهایی در سازمان ملل، یک مقام قضایی در دادگاهی در شیراز «تهدید به ریشهکن کردن جامعه بهاییان شیراز» کرده است.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.