مدیر مسئولی این سایت را روحانی جوانی به نام کیوان عزتی، اهل اصفهان برعهده دارد که به عنوان مسئول محتوای سایت «راسخون»، وابسته به سازمان اوقاف و امور خیریه هم شناخته میشود.
در سایت «راسخون» نیز میتوان صدها مقاله و یادداشت و محتوا علیه یهودیان یافت که نشان از پیوند این دو سایت با یکدیگر دارد.
کیوان عزتی، سال ۱۳۹۷ به عنوان یکی از برندگان جشنواره بینالمللی «ساعت شنی» در بخش پایگاههای اینترنتی معرفی شده است.
مهمترین حامی این جشنواره سازمان «سراج» است که مهمترین بازوی سپاه پاسداران در فضای مجازی محسوب میشود و بودجهای هنگفت به منظور فعالیتهای مختلف مجازی در این حوزه دریافت میکند.
این سازمان سال ۱۳۹۷ جشنوارهای علیه یهودیان و اسراییل با نام «ساعت شنی» برگزار کرد که «احمد وحیدی»، رییس دانشگاه عالی دفاع ملی، سردار «اسماعیل قاآنی»، فرمانده نیروی قدس سپاه، «عبدالله صفیالدین»، نماینده حزبالله لبنان در ایران و «احمد قیومی»، معاون سازمان فضای مجازی «سراج» از مهمترین مهمانان اختتامیه آن بودند.
«حسین امیر عبداللهیان»، وزیر امور خارجه دولت ابراهیم رئیسی، رییس شورای سیاستگذاری این جشنواره و عبدالله صفیالدین هم دبیر این جشنواره بودند.
نفس برگزاری این جشنواره، مدیران و متولیان آن، حامیان و سیاستگذارانش در کنار برندگانش نشان میدهد که جمهوری اسلامی با تابلوی مبارز با اسراییل، همچنان سیاست یهودیستیزی و نفرتپراکنی علیه این دین و پیروانش را در خارج و داخل ایران در دستور کار خود دارد.
تجلیل و اعطای لوح تقدیر به همراه مشوقهای مالی به یکی از مشهورترین سایتهای یهودیستیز در ایران از مهمترین نشانههای کینه تاریخی جمهوری اسلامی و مقامهای آن از یهودیان به خصوص اسراییل است.
بررسی عملکرد و محتوای بیش از هزار محتوایی که اندیشکده «مطالعات یهود» طی شش سال گذشته علیه یهودیان به صورت کپی یا تولید، منتشر کرده هم از دیگر نشانههای شعلهورتر شدن آتش این کینه در دل مقامهای جمهوری اسلامی علیه یهودیان است.
مسئولان اندیشکده یهود درباره فعالیتهایشان چه میگویند؟
مدیران این سایت که نام پرطمطراق «اندیشکده» را برای فعالیتهای یهودیستیزانه خود انتخاب کردهاند، میگویند، فعالیتها این سایت «کاملاً خصوصی بوده و مقالات آن با همکاری جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه تهیه میشود و از هیچ پشتیبانی دولتی و غیردولتی برخوردار» نیستند و «بودجه اندیشکده نیز تنها از طریق کمکهای مالی اعضا تامین میشود.»
در عین حال این سایت حاضر نشده بودجه و اعضای خود را معرفی کند. یکی از مهمترین دلایل این پنهانکاری میتواند برآمده از این توهم باشد که فعالیت درباره یهود و یهودیان میتواند به قیمت جان همه کسانی تمام شود که به نوعی با این اندیشکده همکاری میکنند.
در جمهوری اسلامی این توهم که فعالیت علیه یهودیان و بهاییان میتواند منجر به مرگ افراد شود، بسیار پر رنگ است و حامیان قابل توجهی دارد.
«محمدحسین فرجنژاد» یکی از کسانی است که تیر ماه سال ۱۴۰۰ در یک سانحه رانندگی در قم به همراه خانوادهاش کشته شد و در آن زمان برخی از دوستانش به طور تلویحی مدعی شدند، این تصادف ساختگی بوده و فرجنژاد و خانوادهاش قربانی عملیات یهودیان یا ماموران اسراییل شدهاند.
فرجنژاد عضو هیات مدیره انجمن مطالعات سواد رسانه فضای مجازی حوزه علمیه قم و از مدرسان سواد رسانه و «صهیونیسمپژوهی» بود که یک سایت مربوط به یهودیستیزی در ایران را اداره میکرد.
مرگ فرجنژاد که اغلب فعالیتهای او معطوف به گسترش یهودیستیزی در ایران بود، منجر به تقویت این توهم در میان سایر همکارانش و کسانی شده که به نوعی در این زمینه فعالیت میکنند و به همین دلیل تلاش دارند هویت، وابستگیها و فعالیتهای خود در این زمینه را پنهان کنند که «اندیشکده مطالعات یهود» هم از همین اصل پیروی میکند.