رویا ملکوتی، شهروند بهایی در مشهد بازداشت شد

روز شنبه ۷مرداد۱۴۰۲، «رویا ملکوتی [کاشفی]»، شهروند بهایی ساکن مشهد، پس از احضار و معرفی خود به دادسرای انقلاب مشهد بازداشت و به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.

روز شنبه ۷مرداد۱۴۰۲، «رویا ملکوتی [کاشفی]»، شهروند بهایی ساکن مشهد، پس از احضار و معرفی خود به دادسرای انقلاب مشهد بازداشت و به زندان وکیل آباد مشهد منتقل شد.

بنا به اطلاعات رسیده به «ایران‌وایر»، روز شنبه۷مرداد، علاوه‌بر خانم ملکوتی، هشت شهروند بهایی دیگر نیز در احضاریه‌های جداگانه جهت پاره‌ای توضیحات به شعبه ۹۰۳ دادسرای انقلاب مشهد احضار شدند.

«علی سلیمانی مارشک»، بازپرس شعبه، یکی از احضارشدگان به نام رویا ملکوتی را به دفتر خود احضار کرد و پس از ساعتی بازجویی، او را با قرار یک ماه بازداشت به زندان وکیل آباد منتقل کرد.

بازپرس هشت شهروند بهایی دیگر به نام‌های «گلنوش نصیری»، «نوشین مصباح»، «سهیلا فروغی»، «نسیم ثابتی»، «رویا نوازی»، «فریده مرادی»، «شهره سالکیان» و «آزیتا حمدی» را مرخص کرده و به آن‌ها اعلام می‌کند که به‌زودی تلفنی احضار خواهند شد و در صورت پاسخ ندادن به تماس تلفنی، حکم تفتیش منازل ایشان را صادر خواهد کرد.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

مصائب مسیحی‌بودن؛ کریسمس در سایه تهدید و سرکوب نوکیشان در ایران

در آستانه کریسمس، زمانی که مسیحیان در سراسر جهان خود را برای جشن میلاد عیسی مسیح آماده می‌کنند، این مناسبت برای بسیاری از نوکیشان مسیحی در ایران نه زمان آرامش، بلکه دوره‌ای پرریسک و همراه با نگرانی است. «ایران‌وایر» در چارچوب کارزار «#از_یک_پیکریم» گفت‌وگویی با «منصور برجی»، بنیان‌گذار و مدیر سازمان ماده ۱۸ انجام داده و به بررسی الگوهای سرکوب، روایت‌سازی امنیتی و راهکارهای کاهش آسیب‌پذیری نوکیشان مسیحی، به‌ویژه در روزهای پیش رو، پرداخته است.

اخبار

آزار بهاییان به بهانه جنگ ۱۲ روزه؛ قوه قضاییه سلاحی برای سرکوب

جامعه جهانی بهایی و سازمان دیدبان حقوق بشر در بیانیه‌ای مشترک هشدار داده‌اند که بهاییان ایران پس از درگیری ایران و اسراییل در ماه‌های خرداد و تیر، با موجی بی‌سابقه از بازداشت‌های خودسرانه و مصادره اموال روبه‌رو شده‌اند؛ روندی که به گفته این نهاد‌ها، نشان می‌دهد نظام قضایی ایران در ماه‌های اخیر به ابزاری برای آزار و تعقیب شهروندان پیرو آیین بهایی تبدیل شده است. با «وثاق سنائی»، یکی از سخن‌گویان جامعه جهانی بهایی در این‌باره گفت‌و گو کرده‌ایم.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021