کنایه سنگین مولوی عبدالحمید: اگر جای شما بودم از صندلی‌ام پایین می‌آمدم

همزمان با ادامه اعتراضات مردم زاهدان در جمعه هر هفته، «مولوی عبدالحمید»، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، بدون نام بردن از شخص خاصی گفت: «اگر به جای شما بودم از صندلی‌ام پایین می‌آمدم و در کنار مردم می ایستادم و خودم را در اختیار مردم و عقلای قوم قرار می‌دادم».

همزمان با ادامه اعتراضات مردم زاهدان در جمعه هر هفته، «مولوی عبدالحمید»، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه این هفته، بدون نام بردن از شخص خاصی گفت: «اگر به جای شما بودم از صندلی‌ام پایین می‌آمدم و در کنار مردم می ایستادم و خودم را در اختیار مردم و عقلای قوم قرار می‌دادم».

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی بار دیگر تاکید کرد که «این کشور به قشر، قوم و مذهب خاصی حتی اسلام تعلق ندارند» و خواستار حکومتی فراگیر از همه طیف‌ها، اقوام، مذاهب و شایستگان شد.

مولوی عبدالحمید با ابراز خوشحالی از رونمایی موشک پیشرفته در سه روز پیش گفت «خوشحالیم که سلاح پیشرفته برای دفاع رونمایی می‌شود اما خوشحال‌تر می‌شویم که به جای سلاح شکم مردم سیر شود».

او گفت کسانی که در بالا هستند از درد و مشکلات مردم روستاها، حاشیه‌نشین‌ها و حتی تهران خبر ندارند.

امام جمعه اهل سنت زاهدان با ابراز خوشحالی از تغییرات در روابط خارجی وگسترش مناسبات با کشورهای جهان پرسید چرا همین سیاست را در داخل اجرا نمی‌کنید و از یکدستی مجلس و دولت و حکومت انتقاد کرد.

همزمان پس از ایراد خطبه‌ها توسط مولانا، مردم معترض به خیابان‌های زاهدان آمدند و علیه جمهوری اسلامی شعار سر دادند. این اعتراضات با وجود سرکوب و جو شدید امنیتی در زاهدان همچنان ادامه دارد.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

جان‌‌هایی شیفته زندگی؛ شکنجه، بلاتکلیفی و اعدام سرنوشت ۷ شهروند اهل‌سنت کرد

با اذان صبح چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳، قوه قضاییه جمهوری اسلامی «انور خضری»، زندانی عقیدتی کُرد و مردی که تصاویرش از در آغوش گرفتن گربه‌ها توجه افکارعمومی را به خود جلب کرده بودند را اعدام کرد.

اخبار

این درد مشترک هرگز جدا جدا درمان نمی‌شود؛ اقلیت‌های دینی در سینما

معمولاً در ایران از پیروان ادیان دیگر، به جز اسلام، به عنوان «اقلیت‌های دینی» یاد می‌شود شامل ایرانیان ارمنی، مسیحی، یهودی، زرتشتی، بهایی، آشوری و نوکیشان. اما آیا استفاده از چنین عبارتی برگرفته از گفتمان مسلط و برتری‌جویانه حکومت اسلامی در ایران نیست و باعث به حاشیه راندن بخشی از هم‌وطنان ما نمی‌شود؟

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021