تفتیش منزل سونیا تودیعی، شهروند بهایی در بابل

ماموران امنیتی جمهوری اسلامی با مراجعه به منزل سونیا تودیعی، شهروند بهایی ساکن بابل، اقدام به تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی وی کردند.

ماموران امنیتی جمهوری اسلامی با مراجعه به منزل سونیا تودیعی، شهروند بهایی ساکن بابل، اقدام به تفتیش منزل و ضبط وسایل شخصی وی کردند.

خبرگزاری حقوق بشری هرانا با اعلام این خبر نوشت، پنج نفر از نیروهای امنیتی حوالی ظهر روز شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، با ارایه حکمی قضایی به امضای فردی به نام «مرتضوی» وارد منزل خانم تودیعی شدند.

به گفته شاهدان عینی، ماموران برای ورود به ساختمان، همسایگان را نیز تحت فشار قرار دادند.

در جریان این بازرسی، ماموران از تمام فرایند تفتیش فیلمبرداری کرده و تلفن همراه، تعدادی کتاب و دیگر اقلام شخصی متعلق به خانم تودیعی را نیز ضبط کرده و با خود بردند.

مقامات جمهوری اسلامی بارها بهاییان را «جاسوس و دشمن» خوانده و در بیش از چهار دهه گذشته احکام متعدد اعدام، بازداشت، زندان و محرومیت از تحصیل و کسب و کار علیه پیروان این آیین صادر شده است.

سازمان «دیده‌بان حقوق‌بشر» در آخرین گزارش سالیانه خود، سرکوب بهاییان و محرومیت آنان از حقوق‌اساسی‌شان را امری سیستماتیک خوانده و به منزله جنایت علیه بشریت معرفی کرده بود.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

ادامه مصادره اموال و سرکوب بهاییان با وجود هشدار دبیر کل سازمان ملل

آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان ملل در گزارشی که در روزهای گذشته منتشر شد، آزار و سرکوب بهاییان در ایران را در زمره جدی‌ترین نگرانی‌های حقوق بشری جهان عنوان کرد. با این حال احضار، بازداشت، تفتیش منازل و مصادره اموال بهاییان همچنان ادامه دارد. این در حالی است که مسعود پزشکیان، رییس جمهوری ایران اهداف خود را از سفر به آمریکا و شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل عدالت، حق و انسانیت اعلام کرده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021