
ماموستا لقمان امینی، روحانی اهل سنت بازداشت شد
ماموستا لقمان امینی، امام جمعه مسجد جامع «چهار یار نبی» شهر سنندج، روز دوشنبه اول اردیبشهت ۱۴۰۴ پس از حضور در دادگاه ویژه روحانیت همدان بازداشت شد.
براساس اطلاع ایرانوایر، شعبه ۷ دادگاه تجدیدنظر استان سمنان به ریاست «جواد رئیسی» و مستشار «علی مومنی» پس از بررسی پرونده «انیسا فنائیان»، وی را به اتهام تشکیل گروه با هدف برهم زدن امنیت ملی به ۷ سال و به اتهام تبلیغ علیه نظام به ۱ سال و در مجموع به ۸ سال زندان محکوم کرد.
طبق حکم صادره، یکی از مصادیق اتهام این شهروند بهایی، آموزش و کمک به یادگیری دروس به چند کودک افغانستانی در مدرسه بوده است. همچنین شرکت در جلسه یادبود آنلاینی که در سال ۹۹ و در دوران کرونا برای عطاالله رضوانی، شهروند بهایی که در سال ۹۲ در بندرعباس به قتل رسیده بود، برگزار شده است، یکی دیگر از مصادیق این حکم عنوان شده است. قابل ذکر است که عطاالله رضوانی دایی انیسا فنائیان بوده و این جلسه یادبود آنلاین بهصورت خصوصی و تنها با حضور فامیل و خویشاوندان آقای رضوانی برگزار شده است.
انیسا فنائیان در مردادماه سال گذشته در خانه خود در سمنان دستگیر و پس از مدتی با تودیع وثیقه آزاد شد. پیش از این، شعبه یک دادگاه انقلاب سمنان به ریاست قاضی ایثاری او را به ۱۶ سال زندان، جریمه نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرده بود.
انیسا فنائیان پیشتر نیز در سال ۹۱ به مدت ۱ سال زندان بود، در حالی که در همان زمان، همسرش، سیامک ایقانی، در حال گذراندن حکم ۳ سال زندان خود بود. در این مدت، فرزندان ۳ و ۷ ساله آنها توسط خویشاوندان نگهداری میشدند.
ماموستا لقمان امینی، امام جمعه مسجد جامع «چهار یار نبی» شهر سنندج، روز دوشنبه اول اردیبشهت ۱۴۰۴ پس از حضور در دادگاه ویژه روحانیت همدان بازداشت شد.
«فریده مرادی» و «گلنوش نصیری»، دو شهروند بهایی ساکن مشهد، صبح روز شنبه ۳۰فروردین۱۴۰۴، خود را جهت اجرای حکم به زندان وکیل آباد مشهد معرفی کرده و پس از بازداشت، به زندان منتقل شدند.