صدور حکم ده سال زندان برای یک نوکیش مسیحی در کرج

دادگاه انقلاب اسلامی کرج یک نوکیش مسیحی به نام «دکتر توماج آریان‌کیا» را به ۱۰ سال زندان و دو سال ممنوعیت از فعالیت‌های اجتماعی محکوم کرد.

دادگاه انقلاب اسلامی کرج یک نوکیش مسیحی به نام «دکتر توماج آریان‌کیا» را به ۱۰ سال زندان و دو سال ممنوعیت از فعالیت‌های اجتماعی محکوم کرد.

سایت «محبت‌نیوز»، روز ۲۷آبان نوشت این نوکیش مسیحی روز ۱۵آبان‌ به‌صورت تلفنی به دادگاه انقلاب اسلامی کرج احضار شد و پس از مراجعه، حکم ۱۰ سال زندان وی توسط قاضی «مصطفی نریمانی» به او ابلاغ شد.

دستگاه قضایی جمهوری اسلامی آقای آریان کیا را به «تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی از طریق تبشیر مسیحیت»، «همکاری با دولت‌های متخاصم (اسراییل، انگلیس، آمریکا)» و «عضویت در گروه‌های معاند نظام» متهم کرده است.

به نوشته محبت‌نیوز، آقای آریان‌کیا که در «حزب آزادگان مسیحی (آما) » و «پان ایرانیست» عضویت دارد، نخستین بار ۲آبان‌۱۴۰۱ پس از بازرسی منزلش توسط نیروهای لباس شخصی و توقیف مجموعه‌ای از کتاب مقدس و برخی از اقلام شخصی وی بازداشت شد.

این نوکیش مسیحی پس از ۲۸ روز زندان انفرادی به بند عمومی زندان کرج منتقل شد و حدود  ۴۰ روز نیز آنجا در بازداشت بود.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

مصائب مسیحی‌بودن؛ کریسمس در سایه تهدید و سرکوب نوکیشان در ایران

در آستانه کریسمس، زمانی که مسیحیان در سراسر جهان خود را برای جشن میلاد عیسی مسیح آماده می‌کنند، این مناسبت برای بسیاری از نوکیشان مسیحی در ایران نه زمان آرامش، بلکه دوره‌ای پرریسک و همراه با نگرانی است. «ایران‌وایر» در چارچوب کارزار «#از_یک_پیکریم» گفت‌وگویی با «منصور برجی»، بنیان‌گذار و مدیر سازمان ماده ۱۸ انجام داده و به بررسی الگوهای سرکوب، روایت‌سازی امنیتی و راهکارهای کاهش آسیب‌پذیری نوکیشان مسیحی، به‌ویژه در روزهای پیش رو، پرداخته است.

اخبار

آزار بهاییان به بهانه جنگ ۱۲ روزه؛ قوه قضاییه سلاحی برای سرکوب

جامعه جهانی بهایی و سازمان دیدبان حقوق بشر در بیانیه‌ای مشترک هشدار داده‌اند که بهاییان ایران پس از درگیری ایران و اسراییل در ماه‌های خرداد و تیر، با موجی بی‌سابقه از بازداشت‌های خودسرانه و مصادره اموال روبه‌رو شده‌اند؛ روندی که به گفته این نهاد‌ها، نشان می‌دهد نظام قضایی ایران در ماه‌های اخیر به ابزاری برای آزار و تعقیب شهروندان پیرو آیین بهایی تبدیل شده است. با «وثاق سنائی»، یکی از سخن‌گویان جامعه جهانی بهایی در این‌باره گفت‌و گو کرده‌ایم.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021