پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
«حمیدرضا کریمی»، دادستان کرمانشاه اعلام کرده است حکم اعدام «آروین قهرمانی»، شهروند یهودی در کرمانشاه که متهم به قتل عمد بود، با پافشاری اولیای دم برای اجرای حکم به اجرا درآمد.
به گفته دادستان کرمانشاه، این حکم صبح روز دوشنبه ۱۴آبان۱۴۰۳ اجرا شده است.
به نوشته «عصرایران»، به نقل از «میزان»، «کریمی»، دادستان کرمانشاه اشاره کرده که ۲۱آبان۱۴۰۱ نزاعی شخصی بین دو نفر در محله فردوسی کرمانشاه رخ میدهد. درگیری به وجود آمده بهدلیل اختلاف مالی بوده که منجر به قتل یکی از طرفین درگیری میشود.
او اعلام کرده در روز حادثه و در جریان درگیری آروین قهرمانی با مقتول، فردی در صحنه حضور داشته است که متهم را متوقف و او را به پلیس تحویل میدهد.
به گفته او، حکم این پرونده در تیر۱۴۰۲ از سوی دیوان عالی کشور تایید شد و از آن تاریخ و حتی قبل از تایید حکم، چندین جلسه با حضور پدر مقتول برای اخذ رضایت برگزار شد که اولیای دم حاضر به رضایت و گذشت از حق قانونی و شرعی خود نشدند.
«سازمان حقوقبشر ایران»، روز جمعه ۶مهر۱۴۰۳، درباره خطر اعدام آروین قهرمانی، شهروند یهودی ایرانی هشدار داده و از جامعه جهانی خواسته بود برای جلوگیری از اجرای حکم اعدام این شهروند تلاش کنند.
این سازمان اعلام کرده بود شواهدی مبتنیبر بیگناهی آروین وجود دارد، اما عوامل قضایی همچون بسیاری از پروندههای دیگر، رفتاری ناعادلانه را در روند بررسی صدور حکم در این پرونده در پیش گرفتند.
پیشاز آن «سونیا قهرمانی»، مادر آروین، در یک فایل صوتی که در شبکههای اجتماعی از مردم خواسته بود برای لغو حکم اعدام پسرش دعا کنند.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.