حکم زندان دو شهروند زن بهایی در مشهد تایید شد

شعبه ۴ دادگاه تجدیدنظر استان خراسان با تایید حکم بدوی «فریده مرادی» و«گلنوش نصیری»، این دو شهروند بهایی را هر کدام به سه سال و هشت ماه زندان محکوم کرد.

شعبه ۴ دادگاه تجدیدنظر استان خراسان با تایید حکم بدوی «فریده مرادی» و«گلنوش نصیری»، این دو شهروند بهایی را هر کدام به سه سال و هشت ماه زندان محکوم کرد.

بنا حکم صادره، این دو شهروند بهایی به اتهام عضویت در گروه اقدام اجتماعی بهقصد برهم زدن امنیت کشور هر کدام به سه سال زندان و بابت فعالیت تبلیغی علیهنظام و به نفع بهاییت هر کدام به هشت ماه زندان محکوم شده‌اند.

با اعمال ماده ۱۳۴ قانون مجازات اسلامی، مجازات اشد یعنی حکم سه سال زندانبرای هر کدام از این دو شهروند بهایی اجرا خواهد شد.«حضور در مناطق روستایی و کم برخوردار در قالب کمک‌های تحصیلی وآموزشی- بهداشتی- مشاوره و اَعمال به ظاهر خیرخواهانه و عام المنفعه» مصداقحکم صادره ذکر شده است.

هم اکنون، سه شهروند بهایی دیگر به نام‌های ساناز تفضلی، رویا ملکوتی و آزیتافروغی در حال گذراندن محکومیت در بند زنان زندان وکیل آباد مشهد هستند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021