صدور حکم زندان برای نفیسا سعادت‌یار، شهروند بهایی در گرگان

دادگاه انقلاب گرکان یک شهروند بهایی به نام «نفیسا سعادت یار» را به زندان و محرومیت از حقوق اجتماعی محروم کرد. بنا به گزارش رسیده، شعبه یک دادگاه انقلاب گرگان «نفیسا سعادت یار» را به اتهام تبلیغ علیه نظام یه یک سال حبس تعزیری و چهار سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرد

دادگاه انقلاب گرکان یک شهروند بهایی به نام «نفیسا سعادت یار» را به زندان و محرومیت از حقوق اجتماعی محروم کرد.

بنا به گزارش رسیده، شعبه یک دادگاه انقلاب گرگان «نفیسا سعادت یار» را به اتهام تبلیغ علیه نظام یه یک سال حبس تعزیری و چهار سال محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرد.

نفیسا سعادت یار و همسرش، پویا امری در اول بهمن ۱۴۰۱ توسط ماموران امنیتی در شهر گرگان دستگیر شدند. این زوج بهایی بس از چند روز هر کدام با تودیع وثیقه معادل ۵۰۰ میلیون تومان آزاد شدند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

دو نوکیش مسیحی جمعا به ۲۵ سال زندان محکوم شدند

دادگاه انقلاب تهران در حکمی سنگین دو نوکیش مسیحی را به بیش از ۲۵ سال زندان و مجازات‌های تکمیلی محکوم کرد.

خبرگزاری حقوق بشری هرانا، روز دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ گزارش کرد مهران شاملوئی و عباس سوری، نوکیشان مسیحی ساکن تهران، توسط دادگاه انقلاب در مجموع به تحمل ۲۵ سال و هشت ماه حبس، ۳۰ سال محرومیت اجتماعی، جزای نقدی و دیگر مجازات‌ها محکوم شدند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021