چهارده درویش گنابادی در آستانه اجرای حکم دو سال تبعید

طبق اطلاع «‌ایران‌وایر» ۱۴ تن از دراویش گنابادی در آستانه اجرای حکم دو سال تبعید هستند. یکشنبه ۲۳ مهر «مهدی کیوانل‌لو» از دراویش گنابادی با انتشار حکم دو سال تبعید به شهرستان «سراوان» در حساب اینستاگرام خود نوشت: «مجددا برای پرونده گلستان هفتم احضار شدم.»

طبق اطلاع «‌ایران‌وایر» ۱۴ تن از دراویش گنابادی در آستانه اجرای حکم دو سال تبعید هستند. یکشنبه ۲۳ مهر «مهدی کیوانل‌لو» از دراویش گنابادی با انتشار حکم دو سال تبعید به  شهرستان «سراوان» در حساب اینستاگرام خود نوشت: «مجددا برای پرونده گلستان هفتم احضار شدم.»

پست اینستاگرامی مهدی کیوان‌لو

«ایران‌وایر» خبردار شده است که نماینده دادستان در گفت‌وگو با تنی چند از دراویش گنابادی به آن‌ها گفته است که به غیر از مهدی کیوان‌لو، سیزده درویش دیگر نیز در آستانه اجرای حکم دو سال تبعید هستند. هنوز جزییات بیشتری از هویت این محکومان وجود ندارد.

حکم دو سال تبعید، در ادامه احکام دراویش گنابادی برای واقعه «گلستان هفتم» است. یکم اسفند سال ۱۳۹۶ بود که جمهوری اسلامی تجمع دراویش گنابادی را در منطقه «پاسداران» شهر «تهران» با خشونت سرکوب کرد. در آن روز صدها تن از دراویش گنابادی پس از ضرب‌وجرح بازداشت شدند، «محمد ثلاث» اعدام شد، «محمد راجی» زیر شکنجه کشته شد و احکام حبس طولانی‌مدت و تبعید برای بسیاری به اجرا گذاشته شد.

بعد از گذشت نزدیک به شش سال از آن واقعه، خبر رسیده است که در هفته گذشته، حساب‌های بانکی برخی از دراویش گنابادی مسدود شده است و برخی دیگر با ممنوعیت فروش اموال خود مواجه شده‌اند. این ممنوعیت‌ها از سوی دادسرای امنیت تهران اعمال شده است.

پیش‌تر، در فروردین سال ۱۴۰۰ نیز ۳۴ درویش گنابادی از اجرای حکم تبعید خود خبر داده بودند.

در سال‌های اخیر، دستگاه قضایی جمهوری اسلامی در کنار احکام طولانی‌مدت حبس، حکم «تبعید» را نیز بر مجازات‌های زندانیان سیاسی افزوده است. «مرضیه محمودی»، روزنامه‌نگار و «عباس لسانی» فعال مدنی از جمله افرادی هستند که به ترتیب به یک سال تبعید به «تربت‌جام» و دو سال و هشت ماه تبعید به «یزد» محکوم شده‌اند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازدید سلطنتی و خانم مدیر خارجی در همدان؛ درباره مدارس آلیانس

یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسه‌ای یهودی در همدان بازدید می‌کند. از اینکه می‌بیند همه‌جا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. به‌علاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچه‌های دانش‌آموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه این‌ها گذشته، می‌بیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. با‌این‌حال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی می‌کند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021