تایید حکم پنج سال زندان شادی شهیدزاده، شهروند بهایی

شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران، حکم بدوی پنج سال حبس تعزیری «شادی شهیدزاده»، شهروند بهایی محبوس در زندان اوین را عینا تایید کرد.

شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران، حکم بدوی پنج سال حبس تعزیری «شادی شهیدزاده»، شهروند بهایی محبوس در زندان اوین را عینا تایید کرد.

دادگاه بدوی شادی شهیدزاده و سه شهروند بهایی دیگر، در۱۰خرداد۱۴۰۲ درشعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی «افشاری» برگزار شد. طبق رای صادره، شادی شهیدزاده به‌اتهام عضویت در گروه غیرقانونی به قصد برهم زدن امنیت کشور، به پنج سال حبس تعزیری محکوم کرد.

مراد از اتهام مذکور، عضویت در جامعه بهایی ایران و به عبارتی «بهایی بودن» او است.

از ابتدای سال جدید، بهشت زهرا از ترخیص اموات بهاییان خودداری کرده است. ماموران تعدادی از متوفیان بهایی را بدون اطلاع خانواده‌ها و انجام مراسم مذهبی در محل قبرهای دسته جمعی گورستان خاوران دفن کرده‌اند.

یکی از متوفیان، مادربزرگ شادی شهیدزاده بوده است. در حالی‌که این شهروندبهایی برای رفع مشکل و تحویل پیکر مادربزرگش به مراجع مختلف مراجعه می‌کرده، در روز دوشنبه ۱۱ اردیبهشت در منزل شخصی خویش به دلیل پیگیری وضعیت پیکر مادربزرگش توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد.

شادی شهیدزاده بیش از پنج ماه است که در زندان اوین زندانی است.

او دارای یک کودک پنج ساله است.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

دختر مهوش ثابت: محرومیت مادرم از تماس تلفنی نهایت بی‌عدالتی است

«مهوش ثابت»، زندانی عقیدتی، پس از انتشار نامه‌ای از زندان اوین، از حق تماس تلفنی محروم شد.

«نگار ثابت»، دختر مهوش ثابت، روز ۵آذر۱۴۰۲ به «ایران‌وایر» گفت که مادرش را به‌دلیل نامه‌ای که در زندان نوشته است، تنبیه کرده‌‌ و او را از حق تماس تلفنی محروم کرده‌اند.

نگار ثابت گفت: «این نهایت بی‌عدالتی است که مادرم را به‌خاطر دلنوشته‌ای از وقایع چهل سال زندگیش، مورد تنبیه و جریمه قرار بگیرد آن هم در داخل زندان! از بچگی به ما گفته‌اند که بالاتر از سیاهی رنگی نیست، ولی ظاهرا برای مادرم هست.»

اخبار

بهروز فرزندی؛ جانباز جنگ ایران و عراق به خاطر اعتقاداتش زندانی است

بهروز فرزندی، شهروند ۵۷ ساله ایرانی از جمله بهاییان صدمه دیده در جنگ است. او بیش از دو سال از عمر خود را در اسارت گذرانده است و به دلیل آسیب‌های وارده در جنگ، به عنوان «جانباز» شناخته می‌شود اما در حال حاضربه دلیل پیروی از آیین بهایی، در زندان شیراز به سر می‌برد.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021