پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکشنبه ۹ مهر ۱۴۰۲، چهار شهروند بهایی به نامهای مژگان بصیری، شکوفه بصیری، ویدا احراری و جمال قدیرزاده توسط ماموران امنیتی در شهر یزد دستگیر و به محل نامعلومی منتقل شدند.
حوالی شب یکشنبه ۹ مهر، ماموران با هجوم به منزل مژگان بصیری، این شهروند بهایی را به همراه سه تن از میهمان منزل به نامهای جمال قدیرزاده، ویدا احراری و شکوفه بصیری بازداشت کردند.
ماموران پس از بازرسی منزل مژگان بصیری و ضبط تعداد زیادی از وسایل شخصی نامبرده، او را بازداشت میکنند.
سپس ماموران به سه تیم تقسیم شده و هر تیم به همراه یکی از سه میهمان بازداشت شده به منازل آنان میرود. هر گروه پس از تفتیش منازل بازداشتشدگان و توقیف تعداد زیادی از وسایل شخصی ایشان، هر سه تن را به مکان نامشخصی انتقال میدهند.
در روز دوشنبه، خانوادهها به نهادهای مختلف قضایی و امنیتی مراجعه کرده ولی هیچ پاسخ روشنی دریافت نکرد و همچنان از اتهام و محل نگهداری بازداشت شدگان اطلاعی در دست نیست.
تا زمان انتشار خبر، هیچکدام از بازداشت شدگان تماس تلفنی با خانوادههای خود نداشتهاند.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.