چهار شهروند بهایی در شیراز دستگیر شدند

صبح روز سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲، ماموران امنیتی در شیراز سه شهروند بهایی به نام‌های بهاره قادری، سحر محب پور، رکسانا وجدانی را بازداشت کرده و به محل نامعلومی انتقال دادند.

صبح روز سه شنبه ۴ مهر ۱۴۰۲، ماموران امنیتی در شیراز سه شهروند بهایی به نام‌های بهاره قادری، سحر محب پور، رکسانا وجدانی را بازداشت کرده و به محل نامعلومی انتقال دادند.

پیشتر منابع ایران‌وایر از بازداشت  ستاره طعامی یکی دیگر از شهروندان بهایی ساکن شیراز در همین روز خبر داده بودند.

بر اساس اطلاعات رسیده ماموران سحر محب پور و رکسانا وجدانی را در محل‌های کار و بهاره قادری و ستاره طعامی را در منازل‌شان دستگیر کردند.

هم‌چنین منازل این شهروندان بهایی مورد بازرسی قرار گرفت و بعضی وسایل شخصی بازداشت شدگان نظیر کتب و عکس‌های اعتقادی، لپ تاب و موبایل‌های ساکنین منزل ضبط شد.

از اتهامات مطروحه علیه این شهروندان بهایی اطلاعی در دست نیست.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بهاییان ایران در هفته اخیر؛ فشار گسترده بر زنان تا تخریب قبرستان

آزار و سرکوب شهروندان بهایی در ایران به موضوعی روزمره بدل شده است. این گزارش به موارد مشخص آزار و اذیت بر این گروه از ایرانیان در طی هفته اخیر می‌پردازد. بر همین اساس به موارد کلی نقض حقوق شهروندی بهاییان مانند محرومیت از تحصیلات عالیه، عدم اشتغال در مشاغل دولتی، نداشتن حق آزادی بیان (حق چاپ‌ و نشر)، حق داشتن اجتماعات دینی و موارد نظیر اشاره نخواهد شد.

اخبار

امتناع زندان اوین از ارسال پرونده پزشکی مهوش ثابت به پزشکی قانونی

دختر مهوش ثابت، شاعر و زندانی بهایی، از ممانعت مسوولان زندان اوین در ارسال پرونده پزشکی مادرش به پزشکی قانونی خبر داده است، با وجود اینکه خانم ثابت به تازگی عمل قلب باز داشته و از مشکلات جدی مانند پوکی استخوان و بیماری‌های ریوی رنج می‌برد.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021