انتقاد تند مولوی عبدالحمید از علما و روحانیونی که سکوت کرده‌اند

امام جمعه اهل سنن زاهدان در ادامه خطبه‌های هر هفته نماز جمعه، با انتقاد از وابستگی مالی حوزه‌های علمیه و روحانیون به حکومت گفته «وابستگی اقتصادی علما به حکومت باعث می‌شود که نتوانند واقعیت‌های جامعه را بگویند». آقای عبدالحمید از علما خواست در مقابل مشکلات مردم سکوت نکنند.

امام جمعه اهل سنن زاهدان در ادامه خطبه‌های هر هفته نماز جمعه، با انتقاد از وابستگی مالی حوزه‌های علمیه و روحانیون به حکومت گفته «وابستگی اقتصادی علما به حکومت باعث می‌شود که نتوانند واقعیت‌های جامعه را بگویند». آقای عبدالحمید از علما خواست در مقابل مشکلات مردم سکوت نکنند.

مولوی عبدالحمید، در خطبه نماز زاهدان، خواهان استقلال حوزه‌ها و مراکز دینی از دولت شد وخطاب به روحانیون گفت: «حکومت‌ها و دولت‌ها می‌آیند و می‌روند و هیچ نظامی تا قیامت باقی‌نمی‌ماند و باید در کنار مردم باشید».

آقای عبدالحمید درباره فساد و اختلاس نیز گفت: «کمتر جایی از کشور هست که گرفتار اختلاس و فساد نشده باشد و هرکسی به فکر چپاول کشور است و بسیاری پولدار شدند اما توده و عموم ملت فقیر شدند.» او افزود: «بعضی از علما ظاهر را حفظ کرده‌اند اما در حساب‌های بانکی‌ آنها رقم‌های میلیاردی دارند».

آقای عبدالحمید در بخشی از سخنانش گفت اعتراضات مردم از سر فقر و تنگدستی است و از حکومت باردگیر خواست به حرف مردم گوش دهد و خواهان برگزاری رفراندوم و حق تعیین سرنوشت از سوی مردم شد و تاکید کرد که با زور نمی‌توان مردم را دیندار کرد.

امام جمعه اهل سنت زاهدان به موضوع اعدام‌های سال‌های گذشته نیز اشاره کرد و اظهارات «حسین مرتضوی زنجانی»، رئیس زندان‌های اوین و گوهردشت در دهه شصت را «تکان دهنده» توصیف کرد و گفت مسایلی که در زندان‌ها و بازداشتگاه شنیده می‌شود باعث ضربه زدن به اسلام می‌شود و علما نباید در این مسایل سکوت کنند.

همزمان با این نماز جمعه،  گزارش منابع محلی حاکی از جو سنگین امنیتی و حضور پر شمار مردم در این نماز جمعه دارد. بیش از هشت ماه است مردم زاهدان هر هفته پس از خطبه‌های مولوی عبدالحمید، به خیابان‌ها می‌آیند و علیه جمهوری اسلامی شعار سر می‌دهند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

از تفتیش خانه‌ و بازداشت تا مصادره اموال؛ بهاییان در مهر۱۴۰۴

جامعه بهایی ایران در ماه مهر با شدید‌ترین برخورد‌های قضایی و امنیتی در سال ۱۴۰۴ مواجه بود. فشار و آزار بر شهروندان بهایی در حالی صورت گرفت که دبیر کل سازمان ملل متحد، آنتونیو گوترش در تازه‌ترین گزارش خود، آزار و سرکوب بهاییان در ایران را در زمره جدی‌ترین نگرانی‌های حقوق بشری جهان قرار داده است. ده‌ها تن از پیروان آیین بهایی در این ماه بازداشت، محاکمه یا به زندان محکوم شدند.

اخبار

خال‌کوبی‌ات را نسوزانی، پرونده جدید برایت باز می‌کنیم؛ فشار بر نوکیشان مسیحی

«ایران‌وایر» به اطلاعات و اسنادی دست یافته که نشان می‌دهد که دستگاه قضایی جمهوری اسلامی، دست‌کم ۵ نوکیش مسیحی در ورامین را با اتهاماتی از جمله «فعالیت آموزشی و تبلیغی انحرافی، مغیر و مخل شرع اسلام»، «تبلیغ علیه نظام از طریق ارایه محتویات ضدنظام به نفع سازمان‌های تبشیری صهیونیستی» و «تشکیل کلیسای خانگی» به زندان‌های طولانی‌مدت از ۷ سال‌ونیم تا ۹ سال محکوم کرده است. بر اساس اسنادی که به رویت ما رسیده، شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر تهران نیز این احکام سنگین را که توسط دادگاه انقلاب ورامین صادر شده بوده، عینا تایید کرده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021