کسری نوری آزاد شد

«پوریا نوری»، برادر «کسری نوری»، یکی از شناخته‌شده‌ترین دراویش گنابادی، با انتشار تصویری در حساب کاربری توییتر خود، از آزادی او خبر داد.

«پوریا نوری»، برادر «کسری نوری»، یکی از شناخته‌شده‌ترین دراویش گنابادی، با انتشار تصویری در حساب کاربری توییتر خود، از آزادی او خبر داد.

پوریا نوری با اشاره به حبس بلندمدت و بدون مرخصی برادرش نوشت: «دیگه تموم شد، کسری برای دهمین بار لحظه‌ سال تحویل رو تو زندان نمیگذرونه. کسری آزاد شد.»

کسری نوری فعال دانشجویی، روزنامه‌نگار و یکی از اعضای جامعه دراویش گنابادی از اول اسفند۱۳۹۶  در جریان سرکوب دراویش در ماجرای گلستان هفتم، همراه صدها تن از دراویش گنابادی بازداشت شد و در دادگاه انقلاب تهران به ۱۲ سال زندان، ۷۴ ضربه شلاق و دو سال تبعید به شهرستان «ثَلاث باباجانی» و همچنین محرومیت‌های اجتماعی محکوم شد.

او که دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد حقوق‌بشر و از مدیران وب‌سایت «مجذوبان نور» بوده، در طول سال‌های گذشته روزهای بسیار دشواری را در زندان‌های مختلف ایران گذرانده است.

پوریا نوری در ادامه توییت خود نوشته است که حتی در لحظات پیش از آزادی برادرش فشار نهادهای امنیتی بر خانواده آن‌ها ادامه داشته است: «نهاد امنیتی آزادی کسری را مشروط به عدم تجمع مقابل زندان عادل آباد شیراز کرد و فقط امکان حضور خانواده و وکیل مقابل زندان فراهم شد.»

روز ۲۱اسفند۱۴۰۱، «فرشید یداللهی»، وکیل «کسری نوری»، در گفت‌وگو با روزنامه «شرق»، درباره آخرین وضعیت پرونده او توضیحاتی ارائه کرده و گفته بود که موکلش از بابت پرونده‌ای که برای او در ماجرای گلستان هفتم تشکیل شده بود، مشمول عفو شده است.

کسری نوری در پرونده گلستان هفتم به اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام، اخلال در نظم عمومی و تمرد از اوامر پلیس متهم شده بود.

به گفته وکیل این دانشجو زندانی، دلیل تداوم حبس کسری نوری علی‌رغم عفو در پرونده گلستان هفتم، «باز شدن پرونده جدید» بود، «اوایل شهریور سال جاری، پرونده‌ای برای کسری نوری و “لیلا حسین‌زاده” در شعبه ۱۴ بازپرسی دادسرای شیراز مطرح شد. عنوان اتهامی کسری نوری در این پرونده، اجتماع و تبانی است. مصداق این اتهام هم بیانیه‌ای است که هرگز منتشر نشده است.»

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

تخریب «بیش از ۳۰ قبر» در آرامستان بهاییان توسط ماموران امنیتی

براساس بیانیه‌ای که جامعه بین‌المللی بهاییان منتشر کرده، در ادامه فشارها بر شهروندان بهایی و نقض گسترده حقوق شهروندی آن‌ها در زمان حیات، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بیش از ۳۰ قبر را در «گلستان جاوید» آرامستان بهاییان تخریب کرده‌اند.

اخبار

مریم صفاجو؛ صورت‌گر چند دهه ظلم بر بهاییان ایران

«داستان ما یکی‌ است»، مجموعه‌ای از نقاشی‌ها و داستان‌های واقعی از سرکوب و آزار بهاییان به روایت«مریم صفاجو» نقاش ایرانی امریکایی است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد هنر (Master of Fine Arts) از «دانشگاه تافتس» بوستون امریکا است. آثارش در «موزه‌ هنرهای زیبا» در بوستون امریکا، ‌«موزه جایزه نوبل» در استکهلم سوئد، «موزه صلح بین‌الملل دیتون» در ایالت اُهایو امریکا، «موزه هنر آلبانی» در جورجیا، «موزه هنر مدرن» اوکراین و تعدادی دیگر از موزه‌ها و نمایشگاه‌های جهانی به نمایش گذاشته شده‌اند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021