
رویا ثابت، شهروند بهایی به ٢۵ سال زندان محکوم شد
شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز، رویا ثابت شهروند بهایی را به ٢۵ سال زندان، ممنوعیت خروج از کشور با ابطال گذرنامه، محرومیت از حقوق اجتماعی و منع فعالیت در فضای مجازی محکوم کرد.
بر اساس گزارشهای رسیده به «ایرانوایر»، طی روزهای گذشته، چهار شهروند بهایی به دادسرای انقلاب کرج احضار، و از سوی «چگینی»، بازپرس شعبه ۷ بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب کرج، مورد تحقیق و بازجویی قرار گرفتند.
یک منبع مطلع روز سهشنبه ۱۶ اسفند به «ایران وایر» گفت: «احضار و بازجویی این چهار تن در رابطه با پرونده سیزده بهایی کرج بوده که حکم آنان در ۲۰بهمن سال جاری اعلام شده است. بر اساس رای قاضی، این شهروندان بهایی از ۷ سال تا ۲۵ ماه حبس محکوم شدند. در یک اقدام عجیب، پرونده آنها را باز گذاشته و این چهار شهروند را هم به متهمان پرونده مذکور اضافه کردهاند.»
هویت این شهروندان «پریسا اسلامی»، «نصیر هروی»، «سارا شعبانپور» و «ژینوس اخترخاوری» احراز شده است.
«عفیف نعیمی»، «سامان استوار» و «کامیار حبیبی»، از جمله سیزده متهم پرونده مذکور هستند که در ۲۲آذر۱۴۰۱ پس از چند ماه بازداشت، از زندان قزلحصار آزاد شدند.
عفیف نعیمی به هفت سال، سامان استوار و کامیار نیز حبیبی هر کدام به پنج سال حبس تعزیری محکوم شدهاند.
شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز، رویا ثابت شهروند بهایی را به ٢۵ سال زندان، ممنوعیت خروج از کشور با ابطال گذرنامه، محرومیت از حقوق اجتماعی و منع فعالیت در فضای مجازی محکوم کرد.
طبق اطلاع «ایرانوایر» سه زن بهایی به نامهای «شیده توکلی»، «شیلا توکلی» و «شیدا روحانی»، روز ششم خرداد ۱۴۰۴ توسط ماموران امنیتی در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.