
رویا ثابت، شهروند بهایی به ٢۵ سال زندان محکوم شد
شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز، رویا ثابت شهروند بهایی را به ٢۵ سال زندان، ممنوعیت خروج از کشور با ابطال گذرنامه، محرومیت از حقوق اجتماعی و منع فعالیت در فضای مجازی محکوم کرد.
مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، در خطبههای نماز جمعه روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ به مسمومیت سریالی دانشآموزان واکنش نشان داد و آن را ادامه سرکوب اعتراضات دانست.
او گفت:«بسیاری بر این باورند که این مسمومیتها ادامه سرکوب اعتراضات ست، این دختران در مدارس معترض بودند حالا جریانی آنها را هدف قرار داده است.»
آقای عبدالحمید افزود: «آنهایی که اطلاع دارند و جلوی این جریان را نمیگیرند، شایسته کشور ما نیستند و تاکید کرد این جریان در هر صورت باید به پایان برسد.»
امام جمعه اهل سنت زاهدان همچنین گفته است که: «مساله مسمومیت دختران دانشآموزدر همه ملت پریشانی عمومی ایجاد کرده و یک جریان بسیار سنگین است.»
آقای اسماعیل زهی گفت «چه کسی باور میکند که مسئولان، امنیتی ها و نظامی ها نمیدانند. چیزهای پیش پا افتاده سریع شناسایی میشود ولی جریان به این گستردگی شناسایی نشود».
مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی در بخش دیگری از سخنان امروزش در نماز جمعه زاهدان بدون نام بردن از حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران اظهارات اخیر او را در مصاحبه با سیانان «خلاف واقعیت» دانست.
او تاکید کرد:«مسئولان واقعیتها را بگویند، هیچ نظامی حتی به نام اسلام و دین باشد این مجوز را به ما نمیدهد که واقعیت را نگوییم.»
آقای عبدالحمید گفت: «بدترین حاکم کسی است که به مردم دروغ بگوید. بدترین این است که عالم به مردم دروغ بگوید. و بدترین دروغ کسانی است که مردم روی آنها حساب میکنند.»
هفته گذشته نیروهای امنیتی در حین سخنان مولوی عبدالحمید اینترنت را قطع کرده بودند تا مانع از اطلاع رسانی و شکلگیری اعتراضات در این شهر شوند.
شعبه یک دادگاه انقلاب شیراز، رویا ثابت شهروند بهایی را به ٢۵ سال زندان، ممنوعیت خروج از کشور با ابطال گذرنامه، محرومیت از حقوق اجتماعی و منع فعالیت در فضای مجازی محکوم کرد.
طبق اطلاع «ایرانوایر» سه زن بهایی به نامهای «شیده توکلی»، «شیلا توکلی» و «شیدا روحانی»، روز ششم خرداد ۱۴۰۴ توسط ماموران امنیتی در تهران بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل شدند.