مولوی عبدالحمید: مسمومیت‌ دانش‌آموزان ادامه سرکوب اعتراضات است‌

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، در خطبه‌های نماز جمعه روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ به مسمومیت سریالی دانش‌آموزان واکنش نشان داد و آن را ادامه سرکوب اعتراضات دانست

مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل تسنن زاهدان، در خطبه‌های نماز جمعه روز ۱۲ اسفند ۱۴۰۱ به مسمومیت سریالی دانش‌آموزان واکنش نشان داد و آن را ادامه سرکوب اعتراضات دانست.

او گفت:«بسیاری بر این باورند که این مسمومیت‌ها ادامه سرکوب اعتراضات ست‌، این دختران در مدارس‌ معترض بودند حالا جریانی آنها را هدف قرار داده‌ است.»

آقای عبدالحمید افزود: «آنهایی که اطلاع دارند و جلوی این جریان را نمی‌گیرند،‌ شایسته کشور ما نیستند و تاکید کرد این جریان در هر صورت باید به پایان برسد.»

امام جمعه اهل سنت زاهدان همچنین گفته است که: «مساله مسمومیت دختران دانش‌آموزدر همه ملت پریشانی عمومی  ایجاد کرده  و یک جریان بسیار سنگین است.»

آقای اسماعیل زهی گفت «چه کسی باور می‌کند که مسئولان، امنیتی ها و نظامی ها نمی‌دانند. چیزهای پیش پا افتاده سریع شناسایی می‌شود ولی جریان به این گستردگی شناسایی نشود».

مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی  در بخش دیگری از سخنان امروزش در نماز جمعه زاهدان بدون نام بردن از حسین امیرعبداللهیان، وزیر خارجه ایران اظهارات اخیر او را در مصاحبه با سی‌ان‌ان «خلاف واقعیت» دانست.

او تاکید کرد:‌«مسئولان واقعیت‌ها را بگویند،‌ هیچ نظامی حتی به نام اسلام و دین باشد این مجوز را به ما نمی‌دهد که واقعیت را نگوییم.»

آقای عبدالحمید گفت: «بدترین حاکم کسی است که به مردم دروغ بگوید. بدترین این است که عالم به مردم دروغ بگوید. و بدترین دروغ کسانی است که مردم روی آنها حساب می‌کنند.»

هفته گذشته نیروهای امنیتی در حین سخنان مولوی عبدالحمید اینترنت را قطع کرده بودند تا مانع از اطلاع رسانی و شکل‌گیری اعتراضات در این شهر شوند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازدید سلطنتی و خانم مدیر خارجی در همدان؛ درباره مدارس آلیانس

یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسه‌ای یهودی در همدان بازدید می‌کند. از اینکه می‌بیند همه‌جا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. به‌علاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچه‌های دانش‌آموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه این‌ها گذشته، می‌بیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. با‌این‌حال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی می‌کند.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021