پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
«پیام ولی»، شهروند بهایی پس از ۱۵۵ روز بازداشت موقت، به ۱۶ سال حبس تعزیری، ۲ سال تبعید، ۲ ممنوعیت خروج کشور و ۲ سال تبعید محکوم شد.
بنا به حکم قاضی «آصف الحسینی»، رییس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی البرز، طبق مواد ۵۰۰، ۵۰۸ و ۵۱۲ قانون مجازات اسلامی، آقای پیام ولی بهاتهام تبلیغ علیه نظام به تحمل یک سال حبس، بابت اغوا و تحریک مردم به آشوب و کشتار به تحمل ۵ سال حبس و بابت همکاری با دول متخاصم به ۱۰ سال حبس تعزیری با احتساب ایام بازداشت متهم محکوم شد. مجموعا به ۱۶ سال حبس تعزیری محکوم، که تنها مجازات اشد یعنی ۱۰ سال حبس تعزیری قابل اجرا است.
همچنین دادگاه او را «بابت جلوگیری از فعالیت مخرب وی پس از تحمل حبس، به ۲ سال ممنوعیت خروج از کشور و ۲ سال اقامت اجباری در شهر یاسوج، بهنحوی که هفتهای یکبار خود را به دادگاه انقلاب شهر معرفی کند» محکوم کرد.
دادگاه ۲۰ روز برای تجدیدنظر خواهی به متهم و وکیل پرونده مهلت داده است.
قابل ذکر است، اتهام ارتباط با دول متخاصم اشاره به چند مورد خبررسانی این شهروند بهایی درباره نقض حقوق شهروندان بهایی در ایران است که در بعضی از خبرگزاریهای فارسی زبان خارج از کشور منتشر شده است.
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.