بیژن سلطانی از دراویش گنابادی، بازداشت شد

بیژن سلطانی از دراویش گنابادی امروز صبح توسط نیروهای امنیتی در منزلش بازداشت شد.

نیروهای امنیتی با ورود به منزل آقای سلطانی، لوازم شخصی «موبایل و لب‌تاب» او را نیز با خود بردند. تا لحظه تنظیم این خبر هنوز از مکان نگهداری ایشان  و ارگان بازداشت‌کننده  آقای سلطانی هیچ اطلاعی در دست نیست.

پیشتر هم آقای سلطانی در سال ۹۶ در وقایع خیابان گلستان هفتم  پاسداران در تهران، بازداشت شده بود و یکسال را در زندان سپری کرده بود.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

رضا انتصاری: جمهوری اسلامی از ابتدا با دراویش و تصوف مشکل داشت

در چهار دهه‌ حاکمیت جمهوری‌اسلامی در ایران، اقلیت‌های دینی، قومی و مذهبی با تبعیض‌های گوناگونی مواجه بوده‌اند. برخی از این تبعیض‌ها در قوانین و برخی در تفسیر مسئولان از قوانین و اجرا قابل پیگیری است. با نگاهی گذرا به وضعیت استان‌هایی که جمعیت اقلیت‌ها در آن‌ها بیشتر است و تفاوت سطح توسعه‌یافتگی در آن‌ها به نسبت دیگر استان‌ها، به‌سادگی می‌توان نشانه‌های این تبعیض را مشاهده کرد. در دومین قسمت از برنامه لایو اینستاگرامی «ما ایرانیم»، با آقای «رضا انتصاری»، خبرنگار، مستندساز و از فعالان رسانه‌ای دراویش گنابادی درباره این تبعیض‌ها گفت‌وگو کرده‌ایم. «ما ایرانیم» عنوان لایو اینستاگرامی «ایران‌وایر» با موضوع اقلیت‌های مذهبی، دینی و قومی است. این برنامه هر شنبه ساعت ۱۹ به وقت ایران آغاز می‌شود. ایران‌وایر تلاش می‌کند با کمک کارشناسان، تصویر روشنی از آن‌چه در این سال‌ها بر سر اقلیت‌ها آمده، ارائه دهد.

اخبار

انتشارمقاله‌های نخبه‌ای که در ایران حق تحصیل نداشت در معتبرترین مجلات علمی دنیا

یک سال و چند ماه پیش که پای صحبت «پدرام روشن»، فیزیک‌دان جوان ایرانی و پژوهش‌گر واحد هوش مصنوعی کوانتوم در «گوگل» نشستیم، گفت: «پردازش‌گرهای کوانتوم هنوز در مرحله جنینی هستند. راستش را بخواهید، کاری را که اکنون با آن‌ها می‌کنیم، با کامپیوترهای کلاسیک هم می‌شود انجام داد. اما حالا قدم‌های بزرگی به سوی فراتر رفتن برداشته‌ایم.»

حالا در روزهای اخیر، دو مقاله تازه از او منتشر شده است که نشان می‌دهند پردازش‌گرهای کوانتومی اکنون فراتر از کامپیوترهای معمولی کار می‌کنند.

پدرام روشن یک نخبه ایرانی است که در کشورش حق رفتن به دانشگاه را نداشته است. زندگی پر فراز و نشیب او اما یک قصه واقعی و تاثیرگذار است؛ زندگی جوانی که به خاطر اعتقاداتش، از حق تحصیل محروم می‌شود، انواع تبعیض را تجربه می‌کند اما ناامید نمی‌شود و هرگز از تلاش دست نمی‌کشد.

«ایران‌وایر» با او به بهانه انتشار دو مقاله مهم علمی که در روزهای نهم و یازدهم آذر ۱۴۰۰ در دو نشریه معتبر «ساینس» و «نیچر» منتشر شد، گفت‌وگو کرده‌ است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021