«ادموند بزیک»، فوتبالیست ایرانی ارمنی تبار و مهاجم سابق تیمهای «پرسپولیس»، «سپاهان» و «آرارات» ۲۱ مرداد ۱۳۵۴ در تهران متولد شد. خانوادهاش متولد محله «نارمک» تهران بود. او دبستان را در مدرسه «کوشش» خیابان «نادری»، راهنمایی را در مدرسه ناحیه دو «وحیدیه» و دبیرستان خود را «سوقانیان» به پایان رساند. فوتبالش را از نوجوانی و در زمینهای محله «رافی» تهران آغاز کرد، سپس عضو تیم کوچک «سیپان» شد و بعد به «ماسیس» پیوست تا این که سرانجام در سال ۱۳۶۹، از طرف «حسن حبیبی» برای بازی در تیم آرارات انتخاب و به این تیم ملحق شد.
بزیک از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۳ در تیم نوجوانان و جوانان آرارات بازی کرد و سپس برای انجام خدمت سربازی، راهی نیروی زمینی شد. او در سال ۱۳۷۴ با تیم آرارات در «لیگ آزادگان» حضور داشت و در ۹ دیدار نخست، موفق به زدن ۹ گل شد.
درخشش او در آرارات باعث شد پرسپولیس با هدایت «استانکو»، به دنبال جذب بزیک باشد و سرانجام در سال ۱۳۷۵ و با پیشنهاد «امیر عابدینی»، سرخپوش شد.
شروع محبوبیت بزیک در پرسپولیس، مصادف با گلزنی او در دربی سال ۱۳۷۵ بود؛ جایی که سرخ پوشان طی هفت سال موفق به پیروزی برابر «استقلال» نشده بودند اما گل دقایق پایانی ادموند موجب شد پرسپولیس به برتری دست یابد و او نزد هواداران بسیار محبوب شود.
بزیک طی سالهای ۱۳۷۵ تا ۱۳۸۰ که پیراهن پرسپولیس را بر تن داشت، ۱۳۳ بازی برای این تیم انجام داد و موفق به ثبت رکورد ۴۰ گل زده شد. سپس به سپاهان پیوست. او تا سال ۱۳۸۵ نیز با پیراهن سپاهان به فوتبالش ادامه داد و در یک فصل نیز با ۱۳ گل عنوان «آقای گل» را کسب کرد. او طی پنج فصل حضور در اصفهان، ۳۰ گل برای سپاهان به ثمر رساند.
بزیک بعد از جدایی از سپاهان، از سال ۱۳۸۵ تا ۱۳۸۶ در تیم شهرداری بندرعباس توپ زد و پس از دو سال حضور در باشگاه آرارات، سرانجام در سال ۱۳۸۸ برای همیشه کفشهایش را آویخت.
بزیک با ۸۴ گل، چهارمین گلزن برتر تاریخ لیگ فوتبال ایران است. او دوبار در دربیهای پایتخت، دروازه استقلال را باز کرد. همچنین در دوران حضور خود در سه تیم آرارات، پرسپولیس و سپاهان، ۱۱ گل به تیم استقلال زد.
ادموند بزیک سه دوره به تیم ملی دعوت شد. برای اولین بار، سال ۱۳۷۵ توسط «محمد مایلی کهن» به تیم ملی دعوت شد اما بعد خط خورد. برای بار دوم، زمان مربیگری «ایویچ» انتخاب شد که این بار هم خط خورد و نتوانست برای تیم ملی بازی کند. او را برای بار سوم «منصور پور حیدری» به تیم ملی دعوت کرد و یک بازی مقابل ژاپن انجام داد.
ادموند بزیک در پست «مهاجم»، بارها نقش مستقیمی در قهرمانی تیمهای مختلفی که با آنها بازی کرده، ایفا کرده است. آقای گل «جوانان تهران»، آقای گل «امید تهران»، آقای گل دوره دوم لیگ برتر در تیم سپاهان اصفهان، قهرمانی جوانان با آرارات تهران و قهرمانی امید با آرارات تهران، دو بار مقام سوم جام باشگاههای آسیا و سه قهرمانی لیگ آزادگان با پرسپولیس، دو دوره قهرمانی جام حذفی با پرسپولیس و یک دوره با سپاهان و قهرمان لیگ برتر با سپاهان از افتخارات کسب شده توسط ادموند بزیک هستند.
ادموند بزیک که سابقه کار در تیم بزرگسالان پرسپولیس به عنوان دستیار را دارد، در پنجم تیر ۱۴۰۰ با حکم «جعفر سمیعی»، مدیرعامل پرسپولیس به عنوان مربی تیم جوانان، جانشین «رضا جباری» شد.
بزیک که سابقه مربیگری در تیمهای پایه پرسپولیس، راهآهن، آرارات و «آکادمی کیا» را نیز دارد، در ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ به عنوان سرمربی جدید «رسانه ورزش»، به جای «محمود کلهر» انتخاب شد. رسانه ورزش تیمی متشکل از جمعی از اهالی رسانه و مطبوعات است که کاپیتانی آن برعهده «عادل فردوسیپور» بود و در طول یک دهه گذشته در بازیها و تورنمنتهای مختلف شرکت کرده است. از جمله آخرین اقدامات این تیم میتوان به قهرمانی در دو دوره رقابتهای حرف و مشاغل و همچنین انجام بازی دوستانه با ستارگان فوتبال ایران به یاد مرحوم «انصاریان» و «میناوند» اشاره کرد.
او همچنین یکی از مربیان و داوران برنامه استعدادیابی فوتبال «ستاره ساز» در سال ۱۳۹۸ بود.