پارلمان اروپا در بیانیهای سرکوب بهاییان در ایران را محکوم کرد
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
گزارشها و اخبار منتشره در رسانههای اجتماعی حاکی از آن است که پس از انتقال نسرین ستوده، وکیل دادگستری و مدافع حقوق بشر زندانی در ایران از زندان اوین به زندان قرچک ورامین، منیره عربشاهی و یاسمن آریانی دو فعال مدنی و از معترضان به حجاب اجباری، نیز به زندان کچویی کرج و همچنین سمانه نوروز مرادی زندانی سیاسی، به زندان دیگری منتقل شدهاند.
رضا خندان، همسر نسرین ستوده، روز چهارشنبه ۳۰ مهر با تایید این اخبار به صدای آمریکا گفت: «ماموران مستقر در زندان اوین روز سهشنبه ۲۹ مهر بدون مقدمه، با دروغ و نیرنگ نسرین ستوده را به قصد اعزام به بیمارستانی خارج از زندان، به زندان قرچک ورامین که به زندان زنان معروف است تحویل دادهاند. به خانم ستوده هیچ توضیحی در رابطه با علت تبعید او به این زندان داده نشده است.»
آقای خندان افزود: «این انتقال در حالی با نیرنگ و به قصد انتقال به بیمارستان صورت گرفته است که خانم ستوده هیچ یک از وسایلش را، از جمله لباسها و وسایل شخصی دیگری که در زندان اوین داشت، با خود به زندان قرچک منتقل نکرده است.»
همسر خانم ستوده همچنین در رابطه با انتقال منیره عربشاهی و یاسمن آریانی به صدای آمریکا گفت، که همسر خانم عربشاهی نیز انتقال این فعالان مدنی از زندان اوین به زندان دیگری را تایید کرده است؛ اما گفته شده که تا این لحظه هیچ یک از این زندانیان نتوانستهاند با خانوادههای خود تماسی داشته باشند.
از سوی دیگر بابک پاکنیا، وکیل منیره عربشاهی، یاسمن آریانی، و سمانه نوروز مرادی نیز در توییتر خود از «فریب» و «دروغ» مسئولان زندان برای انتقال موکلانش خبر داده و نوشته است: «حال جسمانی سمانه نوروزمرادی اصلا مساعد نیست. درحال انجام امور پزشکی قانونی بودیم که عدم تحمل حبس را بگیریم. به موکلین من حتی فرصت ندادند تا داروها و لباس های گرمشان را با خود ببرند! این چه وضعیتی است؟»
پارلمان اروپا روز پنجشنبه۸آذر، طی قطعنامهای فوری که با اکثریت قاطع به تصویب رسید، آزار و سرکوب اقلیتهای قومی و مذهبی توسط حکومت ایران را شدیدا محکوم کرد.
یکی از روزهای سال ۱۹۳۶ (۱۳۱۵) است. «رضا شاه» دارد از مدرسهای یهودی در همدان بازدید میکند. از اینکه میبیند همهجا پر از گردوخاک است اوقاتش تلخ شده. بهعلاوه، گویا انتظار نداشته که پسربچههای دانشآموز را با لباس ملوانی به حضور او بیاورند. از همه اینها گذشته، میبیند مدیر مدرسه هم زنی است جوان و خارجی. بااینحال، زن که «باتیا براسور کوئنکا» نام دارد، خود را به فارسی فصیح به شاه معرفی میکند.