اخبار اقلیت‌های دینی ایران

افزایش رواج تئوری‌های توطئه علیه اقلیت‌های مذهبی در ایران

نفرت‌پراکنی ممکن است با کلمات شروع شود، اما می‌تواند به چیزی فراتر از اشک ختم شود، یا حتی به خشونت و قتل منجر شود. مجموعه گزارش‌های ماهانه نفرت‌پراکنی ایران‌وایر، به رصد و تحلیل نفرت‌پراکنی علیه اقلیت‌های دینی در شبکه‌های اجتماعی و خبرگزاری‌ها و وبسایت‌های فارسی‌زبان می‌پردازد و اظهارات خشونت‌بار، تئوری‌های توطئه و دعوت به اعمال خشونت علیه این اقلیت‌ها را در برمی‌گیرد.

ادامه مطلب »
روزهای پایانی سال؛ بهاییان هم‌چنان تحت آزار، مردگان هم در امان نیستند

شهروندان بهایی در سال ۱۴۰۲ با شدیدترین آزارها و فشارها از سوی حکومت ایران روبه‌رو بوده‌اند. سرکوب شهروندان بهایی از نخستین روزهای سال که همه‌ کشور تعطیل بود، شروع شده و هم‌چنان تا روزهای آخر سال ادامه پیدا کرده است. در روند سرکوب بهاییان که جمهوری اسلامی پیش گرفته است، حتی مردگان بهایی هم از آزارهای حکومتی در امان نیستند. در سال ۱۴۰۲، تعدادی از قبرستان بهاییان تخریب و در بعضی از شهرها روستاها از دفن اموات آن‌ها جلوگیری کرده‌اند.

ادامه مطلب »
تایید حکم زندان و شرکت در کلاس‌های فرقه درمانی بهاییان ایران

در آخرین روزهای سال همچنان جمهوری اسلامی با صدور احکام قضایی به آزار و فشار بر شهروندان بهایی ادامه می‌دهد. در خبر رسیده به ایران وایر، دادگاه تجدیدنظر استان خراسان شمالی حکم بدوی یک خانواده بهایی را در بجنورد تایید کرد.

ادامه مطلب »
محکومیت انیسا فناییان، شهروند بهایی به ۱۶ سال زندان و مجازات‌های تکمیلی

دادگاه انقلاب سمنان، یک شهروند بهایی به نام «انیسا فنائیان» را به‌دلیل کمک‌های درسی و آموزشی به کودکان خانواده‌های بی‌بضاعت، به ۱۶ سال زندان، جریمه نقدی و محرومیت از حقوق اجتماعی محکوم کرد.

ادامه مطلب »
تخریب «بیش از ۳۰ قبر» در آرامستان بهاییان توسط ماموران امنیتی

براساس بیانیه‌ای که جامعه بین‌المللی بهاییان منتشر کرده، در ادامه فشارها بر شهروندان بهایی و نقض گسترده حقوق شهروندی آن‌ها در زمان حیات، نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی بیش از ۳۰ قبر را در «گلستان جاوید» آرامستان بهاییان تخریب کرده‌اند.

ادامه مطلب »
مریم صفاجو؛ صورت‌گر چند دهه ظلم بر بهاییان ایران

«داستان ما یکی‌ است»، مجموعه‌ای از نقاشی‌ها و داستان‌های واقعی از سرکوب و آزار بهاییان به روایت«مریم صفاجو» نقاش ایرانی امریکایی است. او دارای مدرک کارشناسی ارشد هنر (Master of Fine Arts) از «دانشگاه تافتس» بوستون امریکا است. آثارش در «موزه‌ هنرهای زیبا» در بوستون امریکا، ‌«موزه جایزه نوبل» در استکهلم سوئد، «موزه صلح بین‌الملل دیتون» در ایالت اُهایو امریکا، «موزه هنر آلبانی» در جورجیا، «موزه هنر مدرن» اوکراین و تعدادی دیگر از موزه‌ها و نمایشگاه‌های جهانی به نمایش گذاشته شده‌اند.

ادامه مطلب »
در نداشتن حق برابرند؛ زن و مرد غیرمسلمان از نگاه جمهوری اسلامی

جمهوری اسلامی سه اقلیت دینی را در کشور به‌ رسمیت شناخته است و می‌گوید آن‌ها در مناسک دینی، احوال شخصیه و زندگی خود آزاد هستند. اما این فقط صورت ظاهری موضوع است. این گزارش، وضعیت زن و مرد غیرمسلمان را در نظام جمهوری اسلامی بررسی کرده است.

ادامه مطلب »
رویارویی قانون و فتوا؛ روش نقض حقوق اقلیت‌های دینی در ایران

جمهوری اسلامی سه اقلیت دینی را به‌رسمیت شناخته و می‌گوید آن‌ها در مناسک دینی خود آزاد هستند، اما این فقط صورت ظاهری موضوع است. این گزارش درباره شیوه‌های نقض حقوق اقلیت‌هایی در ایران است که قانون اساسی جمهوری اسلامی می‌گوید آن‌ها را به‌رسمیت می‌شناسد. وضعیت درباره دیگرانی که از نظر حکومت رسمیت ندارند، خارج از بررسی این گزارش است. در این گزارش با شیوه‌های کمتر شنیده نقض حقوق ایرانیان توسط جمهوری اسلامی آشنا خواهید شد.

ادامه مطلب »

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021