بازداشت یک روحانی اهل سنت توسط نیروهای اداره اطلاعات زاهدان

نیروهای اداره اطلاعات زاهدان با یورش به منزل مسکونی یک روحانی اهل سنت، وی را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند. بر اساس گزارش کمپین فعالین بلوچ، این روحانی با نام «بسم الله خوگیانی» روز شنبه ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۳، دستگیر شده است.

نیروهای اداره اطلاعات زاهدان با یورش به منزل مسکونی یک روحانی اهل سنت، وی را بازداشت و به مکان نامعلومی منتقل کردند.

بر اساس گزارش کمپین فعالین بلوچ، این روحانی با نام  «بسم الله خوگیانی» روز شنبه ۱۹ خرداد ماه ۱۴۰۳، دستگیر شده است.

آقای خوگیانی امام جماعت مسجد صدیقی کریم آباد زاهدان است و پیش از این سابقه بازداشت توسط نیروهای امنیتی جمهوری اسلامی را داشته است.

کمپین فعالین بلوچ درباره شیوه بازداشت این روحانی به نقل از یک منبع مطلع نوشت که نیروهای اداره اطلاعات به منزل مسکونی این روحانی در منطقه کریم‌آباد زاهدان یورش برده و بدون ارائه حکم قضایی و بدون تفهیم اتهام وی را بازداشت کردند.

از علت بازداشت، اتهامات مطروحه و محل نگهداری این روحانی بلوچ تاکنون اطلاعی در دسترس نیست.

به نوشته کمپین فعالین بلوچ، بسم الله خوگیانی در تاریخ ۲۷ بهمن ماه سال ۱۴۰۱ نیز توسط ماموران اطلاعات سپاه زاهدان بازداشت شده بود.

پس از آغاز اعتراضات «زن، زندگی، آزادی» در ایران، فشار حکومت جمهوری اسلامی بر روحانیون اهل سنت دراستان سیستان و بلوچستان و استان‌های کردنشین افزایش چشمگیری یافته و تاکنون شماری از این روحانیون دستگیر و با احکام سنگین زندان روبرو شده‌اند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021