بازداشت یک جوان بهایی در قروه؛ صفحات اینستاگرام در دست ماموران اطلاعات

ماموران وزارت اطلاعات در تاریخ ۲۶شهریور۱۴۰۲، به منزل یک خانواده بهایی به نام «زارعی» در شهرستان قروه، از استان کردستان هجوم برده و پس از بازرسی منزل و ضبط موبایل‌ها و لپتاپ، یکی از فرزندان خانواده به نام «نبیل زارعی» را بازداشت کردند.

ماموران وزارت اطلاعات در تاریخ ۲۶شهریور۱۴۰۲، به منزل یک خانواده بهایی به نام «زارعی» در شهرستان قروه، از استان کردستان هجوم برده و پس از بازرسی منزل و ضبط موبایل‌ها و لپتاپ، یکی از فرزندان خانواده به نام «نبیل زارعی» را بازداشت کردند.

این شهروند ۲۶ ساله بهایی پس از دو هفته حبس انفرادی، به قرار وثیقه آزاد شد.

نبیل زارعی و برادرش دارای سه پیچ اینستاگرامی با بیش از سه میلیون دنبال کننده هستند. منبع درآمد این دو جوان محروم از تحصیل بهایی این صفحات اجتماعی بوده که در مورد گردشگری، موسیقی و انیمیشن است. بنا به گفته‌ یک منبع آگاه، ارزش این صفحات مجازی بیش از یک میلیارد تومان است.

پس از دستگیری نبیل، سه صفحه اینستاگرامی او و برادرش از دسترس آنان خارج شده و پسووردهای صفحات هم در اختیار ماموران اداره اطلاعات قرار گرفته است.

صفحات Wonders237 و Tomojerry.lovers هر کدام به ترتیب با موضوع گردشگری (طبیعت‌گردی) و انیمیشن، هم‌چنان در اینستاگرام فعال هستند و توسط افرادی نامشخص از اداره اطلاعات اداره می‌شود. اما صفحه gravity_lyrics با موضوع موسیقی، از اینستاگرام حذف شده است.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021