مولوی عبدالحمید: همه‌پرسی تنها راه حل برون رفت از بحران است

در ادامه جمعه‌های اعتراضی در زاهدان، امروز جمعه ۲۸ بهمن، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نمازجمعه با تاکید مجدد بر «همه‌پرسی» به عنوان راه حل برون رفت از بحران کنونی در ایران گفت:«تابع اکثریت باشیم و ببینیم که ملت امروز چه نظامی می‌خواهند، چه سیستمی می‌خواهند.»

در ادامه جمعه‌های اعتراضی در زاهدان، امروز جمعه ۲۸ بهمن، مولوی عبدالحمید اسماعیل زهی، امام جمعه اهل سنت زاهدان در خطبه‌های نمازجمعه با تاکید مجدد بر «همه‌پرسی» به عنوان راه حل برون رفت از بحران کنونی در ایران گفت:«تابع اکثریت باشیم و ببینیم که ملت امروز چه نظامی می‌خواهند، چه سیستمی می‌خواهند.»

آقای عبدالحمید که پیشتر از بیانیه میرحسین موسوی حمایت کرده بود، «همه پرسی و احترام به رای اکثریت مردم» را بهترین راه برون رفت از وضع موجود دانست و گفت: «حاکم را مردم انتخاب می‌کنند.»

امام جمعه اهل تسنن زاهدان همچنین گفت: «۴۴ سال است نظام جمهوری اسلامی در ایران برقرار است و همیشه فقط یک برداشت و قرائت از دین ارائه شده است.»

به گفته آقای عبدالحمید اسماعیل زهی در قرائت او از دین اسلام «اعدام وجود ندارد و اعتراف اجباری مردود است و هیچ جایی ندارد.» او تاکید کرد که در برداشتش از اسلام «برابری زن و مرد و همه اقوام»،«اصل انسانیت» وجود دارند و به عقیده او هیچ زندانی سیاسی حتی یکساعت در زندان نباید باشد.

امام جمعه اهل سنت زاهدان «آزادی زندانیان را قدمی مثبت» ارزیابی کرد و خواهان آزادی بقیه زندانیان شد. آقای عبدالحمید در خطبه‌های امروزش از مصوبه جنجالی موسوم به «مولدسازی» ابراز نگرانی کرد و گفت: «این اموال دولتی نیستند بلکه بیت المال،‌ سرمایه و اعتبار ملت و کشور است و دولت امانت دار آن باید باشد. مردم از برنامه‌های قبلی که در زمینه خصوصی‌سازی در ایران انجام شده خاطره تلخی دارند.»

 با وجود آنکه گزارشها حاکی از آن است که نیروهای امنیتی پیش از آغاز نماز جمعه مسیرهای منتهی به مسجد مکی را بسته‌اند، در این نماز جمعه هم مثل هفته‌های گذشته جمعیت زیادی حضور حضور پیدا کرده است. بر اساس گزارش‌های منابع محلی فشارهای امنیتی بر مولوی عبدالحمید در پی خطبه‌های اعتراضی او بالا گرفته، با این حال او حاضر نشده از مواضعش عقب نشینی کند.

اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

خبرنامه

با عضویت در خبرنامه از آخرین اطلاعات منتشر شده در سایت آگاه شوید

دیگر خبرها

اخبار

بازداشت گسترده شهروندان پیرو آیین بهایی در آبان۱۴۰۴

کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه ۲۸آبان ۱۴۰۴، قطعنامه‌ای را با اتفاق‌آرا در محکومیت «آزار و نقض حقوق شهروندان در جمهوری اسلامی ایران» تصویب کرد. این سند، هفتاد و دومین قطعنامه‌ای است که مجمع عمومی در محکومیت نقض حقوق‌بشر در ایران به تصویب می‌رساند.

اخبار

پریا مرندیز، شهروند بهایی، برای اجرای حکم به زندان منتقل شد

طبق اطلاع ایران‌وایر، «پریا مرندیز»، شهروند بهایی ساکن تهران، روز شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ برای گذراندن دوره محکومیت به زندان اوین منتقل شد.

پریا مرندیز توسط شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب تهران به اتهام «فعالیت تبلیغی علیه جمهوری اسلامی در طول جنگ ۱۲ روزه» و «فعالیت تبلیغی در راستای تحکیم و تقویت رژیم اسراییل» به سه سال زندان و دو سال محرومیت از فعالیت در فضای مجازی محکوم شده است.

درباره ما

در این وبسایت اطلاعات مربوط به ادیان و مذاهب ایران گردآوری شده ودر درسترس شما قرار دارد. با مراجعه به فهرست و گزینه‌های سایت، به این اطلاعات دسترسی پیدا خواهید کرد. 

© Copyright Off-Centre Productions 2021